Personal Assistant

Doorsturen
 
  • Aanbod Zeer uitdagende functie binnen Hospitality branche
  • Vakgebied Support
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022001
  • Locatie Nieuw Bergen
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche Recreational

Over deze vacature

Voor één van onze bestuursleden, welke opereert vanuit Nieuw Bergen (L), zijn wij op zoek naar een Personal Assistant M/V met financiële affiniteit.


Functie

Als Personal Assistant ben je onmisbaar in ons bedrijf. Je bent samen met een aantal anderen de spin in het web van het bestuur en bent sparringpartner van het desbetreffende bestuurslid. Je bent werkzaam in een veelzijdige werkomgeving, waar de werkzaamheden uiteenlopen van het beheren van de agenda/mailbox tot het maken van financiële overzichten. Veel werkzaamheden van een Personal Assistant zijn gebonden aan deadlines en eisen een hoge mate van nauwkeurigheid.

Bedrijf

Van der Valk International is een holding waaraan 23 hotels en nevenbedrijven in binnen- en buitenland verbonden zijn. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de Nuland-staak behoren 7 Nederlandse en 12 Duitse hotels, 2 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. Daarnaast zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties die vallen onder de activiteiten van de Nuland-staak. Al met al bloeiende en inspirerende hospitality in beweging!

Aanbod

Wat bieden wij?

  • Je hebt een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief binnen een oplossingsgericht familiebedrijf
  • Je ontvangt een uitstekend salaris op basis van jouw achtergrond en ervaring
  • Verder ontvang je een family and friends pas die jou korting geeft op overnachtingen en in de restaurants bij verschillende van der Valk hotels in binnen- en buitenland

Profiel

Wie zoeken wij?

Het betreffende bestuurslid is o.a. verantwoordelijk voor hotels in Nederland, Duitsland en Bonaire gelieerd aan Van der Valk International B.V. Vloeiend Duits spreken en wonen aan de Duitse grens is daarom ook een pre. Je gaat mee op afspraken, bent daarin flexibel en je bent minimaal 40 uur beschikbaar. Je bent niet bang initiatief te nemen/proactief te zijn, ontzorgt en faciliteert graag en kunt goed omgaan met ad-hocwerkzaamheden. Je bent betrouwbaar en discreet en werkt accuraat. Je hebt HBO werk- en denkniveau gezien de diversiteit en complexiteit van de onderwerpen waar het bestuurslid zich mee bezig houdt. Dat kan ook betrekking hebben op zowel financiële als juridische vraagstukken. Daarom is een financiële/economische achtergrond en werkervaring ideaal.

Doorsturen