Projectleider Civiel

Doorsturen
 
  • Aanbod € 60.000 - 80.000 bruto jaarsalaris, 25 vakantiedagen +, auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden en thuiswerken.
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021874
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Wil jij werken voor het ingenieursbureau van één van de meest geavanceerde containerterminal operators in Europa? Ben je gewend projectmatig te werken aan complexe projecten, snel te schakelen en mensen mee te krijgen? Kent I&E weinig geheimen van jou of wil je er juist alles over te weten komen? Dan is deze functie echt iets voor jou en de Maasvlakte misschien wel jouw nieuwe werkplek. Heb je nog maar een paar jaar ervaring? Dan ben je ook welkom. 

Functie

Jij gaat samen met een team van specialisten en kennishouders je tanden zetten in projectmatige aanpassingen aan en technische automatisering van de infrastructuur en het equipment van de terminals. In jouw functie ben je volledig verantwoordelijk voor de uitvoer van complexe projecten. Renovaties, bijvoorbeeld, uitbreidingen van onze terminals, huisvesting en ondergrondse infrastructuur. Met je kennis en kunde ben je in staat om de wens van de klant in kaart te brengen en de juiste technieken en methodes te kiezen om een optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast selecteer je in- en externe projectpartners en schakelt daar regelmatig mee. Hiervoor is het belangrijk dat je goed communiceert en je gemakkelijk door de organisatie beweegt om anderen te overtuigen en enthousiasmeren. Hoewel je een grote verantwoordelijk voor het resultaat draagt, heb je natuurlijk altijd je teamgenoten om je heen om mee te sparren en te discussiëren.


Bedrijf

Je komt te werken bij de afdeling Infrastructure & Equipment van het eigen ingenieursbureau van een de meest geavanceerde containerterminals uit Europa. Deze operator, in de haven van Rotterdam, neemt het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. Het bedrijf exploiteert in Rotterdam twee terminals, allebei op de Maasvlakte. De terminals zijn 24/7 in bedrijf en behandelen jaarlijks miljoenen containers. Op dit moment wordt hard gewerkt aan zero emission. 

Aanbod

Zeer aantrekkelijke primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen

Profiel

Je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van civiele techniek. Daarnaast heb je een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en Duits zijn een pre. Verder ken je de markt goed en heb je relevante en actuele kennis van I & E en projectmanagementprocessen. Je bent zelfstandig, vasthoudend en onderzoekend, een coachende leider, analytisch en klantgericht. 

Doorsturen