Global IT Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Unieke uitdaging, strategisch beleidsmaker op het gebied van IT
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10021915
 • Locatie Terborg
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER, Detavast
 • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Heb jij een bewezen trackrecord op het gebied van IT management en ben je toe aan een volgende uitdaging in een complexe internationale setting?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wat ga je doen?

Als Global Informatie Technologie (IT) Manager ben je de strategische business partner op het gebied van IT voor alle bedrijven in de groep. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de bedrijfsstrategie in een strategie en visie voor IT en alle aanverwante activiteiten. Samen met je teams (ca. 10 FTE) zorg je voor een veilige en efficiënte IT omgeving. Je overziet wat de organisatie nodig heeft op het gebied van IT, signaleert potentiële risico's en reageert hier adequaat op.

Jouw uitdaging

Het is jouw uitdaging om een efficiënt, veilig en toekomstbestendig IT landschap te creëren. Dit omvat de domeinen: application en infrastructure management, cyber security en information management. Als organisatie willen we de volgende stap zetten om IT in de groep verder te professionaliseren. Dit betekent een efficiënte en logische IT inrichting voor de organisatie. In de rol van Global IT Manager ben je de aanjager van dit proces en overzie je de uitvoering van alle IT gerelateerde projecten.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van hoogwaardige turn-key productielijnen en modules voor industriële bakkerijen. Wij zijn een internationaal familiebedrijf met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en de VS. Vanwege onze hoge technische standaarden zijn wij marktleider in het hoge segment van de bakkerijbranche. Samen met gekwalificeerde experts werkt ze continu aan nieuwe ontwikkelingen en klantspecifieke oplossingen.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een uitdagende technische omgeving waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een goede beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 40 vrije dagen per jaar, flexibele werktijden en een goede pensioenvoorziening (PME). Je wordt onderdeel van een dynamisch team in een sociaal familiebedrijf met een internationaal karakter waar de werksfeer prettig en informeel is.

Profiel

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een academische bachelor of master (bijvoorbeeld in bedrijfskunde of informatica)
 • Je hebt een bewezen track record als IT Manager of IT Director in een internationale organisatie
 • Je hebt ervaring met procesoptimalisatie en verandermanagement in een technische organisatie en hebt een heldere visie hierover
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen, hands-on mentaliteit, bent goed in netwerken en je kunt teams coachen en motiveren
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Doorsturen