Projectleider Onderhoud & Renovatie

Doorsturen
 
  • Aanbod € 65.000 - € 90.000 bruto jaarsalaris / € 80 - €110 per uur
  • Vakgebied Facility & Real Estate
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10021351
  • Locatie Reeuwijk
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP, Detachering via YER, Detavast
  • Branche Construction

Over deze vacature

Gaat jouw hart kloppen van hoogwaardige materialen en state of the art technologie? Ben je niet bang van A tot Z de verantwoordelijkheid te dragen voor hoogwaardige renovatie- en onderhoudsprojecten? Wil je de komende jaren werken op een van de mooiste werkplekken van Nederland? Ben je een vakman in hart en nieren, die graag meedenkt en snel kan schakelen tussen verschillende projecten? Kun je niet wachten om de drijvende kracht te zijn achter bouwkundige verduurzaming en verbetering en heb je ook de nodige technische kennis? Wil je je ondernemerschap de ruimte geven, maar dan met de warme betrokkenheid van een hecht familiebedrijf? Dan voel jij je vast thuis bij Het Baken. 

Functie

Als projectleider ben je volledig verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en uitvoering van hoogwaardige renovatie- en onderhoudsprojecten. Die projecten worden voornamelijk uitgevoerd in en nabij de prachtige kantoorvilla van Het Baken. Deze villa, duurzaam gebouwd en prachtig afgewerkt, vraagt om zorg en toewijding om in topconditie te blijven. Er zijn grote en kleinere renovatieprojecten, maar ook vraagstukken op het gebied van energie- en watermanagement komen op jouw bordje te liggen. In veel projecten zijn er uitdagingen: om de weggewerkte installaties en kunstobjecten heen werken bijvoorbeeld. Tijdens de projecten stuur jij het uitvoeringsteam aan, maak je daarmee samen een planning en zorg jij ervoor dat die planning ook gehaald wordt. Communicatie is in deze functie het sleutelwoord. Er zijn veel partijen betrokken, met elk een eigen taak. Jij zorgt voor de onderlinge afstemming en bewaakt de voortgang, begroting en kwaliteit van de projecten. Verder houd je de projectdocumentatie bij en zorg je ervoor dat het managementteam van tijd tot tijd wordt bijgepraat. Een ander sleutelwoord in deze functie is verduurzaming. Nu al zijn er veel duurzame elementen toegepast, maar als jij op dat gebied nieuwe kansen ziet, dan kun je daar zeker mee aan de slag.

Bedrijf

Het Baken is een hecht en betrokken familiebedrijf dat drie heel verschillende onderdelen verenigt: vermogensbeheer, een goededoelenstichting en een facilitaire beheersorganisatie ter ondersteuning van beide. De rendementen van het vermogensbeheer vallen ten deel aan de stichting, die daarmee verschillende goede doelen in binnen- en buitenland ondersteunt. Het beheerteam concentreert zich vooral op de bedrijfsgebouwen en voorwaardenscheppende processen. Elk van de bedrijfsonderdelen wil een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin we verantwoord omgaan met de natuur en zorgdragen voor elkaar. Elk op zijn eigen manier, maar samen tot veel moois in staat.

Aanbod

Dit is niet zomaar een baan, maar een kans om het verschil te maken binnen een familiebedrijf waar jouw waarde wordt (h)erkend. Je maakt deel uit van een organisatie die niet gaat voor individualisme, maar voor samenwerking, in een open en informele cultuur. Naast autonomie heb je bij ons ook heel wat verantwoordelijkheid. Vandaar dat we je senioriteit graag waarderen met een mooi en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket.

Profiel

Als projectleider bezorg jij onze partners en medewerkers een big smile, en die heb je zelf ook. Met je positieve houding kun je overtuigen en betrekken. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent van nature probleemoplossend, en je kunt ook door de bril van een ander kijken. Je bent erg zelfstandig en krijgt een fikse dosis verantwoordelijkheid. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider in de bouwbranche. Bij voorkeur heb je ook (basis)kennis van technische installaties. Verder kun je goed communiceren met zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers, weet je prioriteiten te stellen en heb je de voelsprieten om zo nodig tijdig in te grijpen. Tot slot heb je het cijfermatige vermogen om financiële begrotingen en investeringsplanningen te managen.

Doorsturen