Jr. Maintenance Engineer (Talent Development Programme Infra+)

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10021794
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Als Maintenance Engineer werk je in een dynamische projectorganisatie en help je mee bouwen aan de infrastructuur in Nederland. De grootste zeesluis ter wereld, belangrijke verkeerstunnels, slimme regelinstallaties en systemen. Allemaal voorbeelden van projecten waarvan dagelijks vele duizenden mensen gebruikmaken. Gaat er bij één van deze installaties of systemen iets mis, dan leidt dit al snel tot grote opstoppingen of zelfs ongevallen. Onze opdrachtgever heeft een duidelijke toekomstvisie en zet vol in op de ISO 55.001 certificering. Data analyses en predictive maintenance zijn belangrijke onderwerpen. Je verzorgt het meerjarig onderhoud van infrastructurele objecten zoals bruggen, sluizen, verkeerstunnels en energienetwerken en het inbedrijfstellen en onderhouden van vele mobiliteitssystemen, verkeersregelinstallaties en dynamische informatiesystemen. Bovendien wordt er al meegedacht in het ontwerp om betrouwbaarheid en beschikbaarheid te borgen.

Functie

Als Maintenance Engineer ben je werkzaam in alle fases van grote infrastructurele werken; van de aanbestedingsfase tot aan de exploitatiefase. Je levert dan ook een substantiële bijdrage bij het verder door ontwikkelen van de Asset Management filosofie binnen Vialis. Hierbij ben je verantwoordelijke voor het uitdenken en uitdragen van onderhoudsmethoden binnen integrale projecten en op de life cycle van onze producten. Daarnaast draag je bij aan het digitaliseren en het optimaliseren, standaardiseren en beheren van onderhoudsconcepten, ontwikkelen en borgen van onderhoudskennis evenals adviseren en ondersteunen binnen projecten, tenders en onderhoudscontracten. Zodanig dat de afgesproken onderhoudscontractdoelstellingen worden behaald en verbeterpotentieel inzichtelijk wordt gemaakt. Naast je primaire werkzaamheden ben je actief in het meedenken en meedoen van de maandelijkse best-practice sessies.

Bedrijf

Onze opdrachtgever zorgt voor een optimale beschikbaarheid en doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier blijft reizen. Het is hun ambitie om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft. Onze opdrachtgever is van oorsprong een productontwikkelaar van complete verkeersregelsystemen, verkeersinstallaties, besturingssystemen en veiligheidssystemen voor onder andere bruggen, tunnels en sluizen. Door een breed scala aan oplossingen en producten heeft onze opdrachtgever alles in huis om toekomstbestendige, duurzame en slimme mobiliteit mogelijk te maken. 

Aanbod

 • Een salarisrange van €2.800 - €3.500 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Flexibele werktijden
 • Een auto, mobiele telefoon en laptop
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Daarnaast neem je deel aan het 2-jarige Talent Development Programme Infra+ van YER! Meer info over dit opleidingstraject tref je via: https://www.yer.nl/8913565/Traineeship-Infra.html

Profiel

Je bent communicatief vaardig, overtuigend, neemt initiatief en je voelt je verantwoordelijk voor het uitdragen van Asset Management binnen de organisatie. Je hebt interesse in de Infra branche en beschikt over up-to-date kennis van onderhoudsprocessen en het continu verbeteren daarvan door middel van PDCA. Wat er verder op jouw CV staat:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting of gelijkwaardig werk- en denkniveau door ervaring
 • Interesse en ervaring met FMECA/RCM/Faulttree methodieken en basis kennis van RAMS
 • Interesse in databases en data-analyse
Doorsturen