Technisch Facility Manager Logistiek

Doorsturen
 
  • Aanbod Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Facility & Real Estate
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021509
  • Locatie huizen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate, Logistics & Transportation

Over deze vacature

Ben jij een technische professional die graag meehelpt een nieuw team van de grond af op te bouwen en daar een belangrijke rol in te spelen? Vind je het een uitdaging om de verantwoordelijkheid voor het facility management van een deel van een internationale logistieke portefeuille op te je te nemen? Wil je dat doen voor Europa’s grootste retailer, Lidl? Lidl centraliseert het portfoliomanagement van de internationale logistieke vastgoedportefeuille in Nederland, met als uitvalsbasis Huizen. Want met de Rotterdamse haven en een goed netwerk van verbindingswegen richting de rest van Europa is Nederland de uitgelezen plek om als internationale logistieke hub te fungeren. Daarvoor wordt een compleet nieuw team opgezet, waarbinnen jij als Technisch Facility Manager Logistiek een belangrijke rol kunt spelen.

Functie

Als Technisch facility manager ben je verantwoordelijk voor het facilitair management van onze internationale distributiecentra en overslagpunten. Je signaleert je eventuele knelpunten in de dienstverlening en brengt deze onder de aandacht bij de juiste ketenpartners. Binnen je werkgebied ben je de vraagbaak voor alle facilitaire, operationele issues. Je werkt in een gedreven team samen met de disciplines acquisitie, projectontwikkeling, assetmanagement en bouw, onder leiding van de Manager Vastgoed Logistiek. Samen met je collega’s bewaak je de landelijke uniformiteit van onze dienstverlening en handel je alle klantvragen af binnen de afgesproken doorlooptijden. Denk hierbij onder andere aan klachten, informatie-aanvragen en storingen. Je werkt vooruitstrevend, neemt eigenaarschap en voert regie op de totale dienstverlening. Binnen de afgesproken kaders monitor jij deze dienstverlening om de kwaliteit te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren. Ook het dagelijks beheer van onze centra is bij jou in goede handen. Denk hierbij aan veiligheid in en rondom onze centra, schoonmaak, et cetera. En bij calamiteiten ben jij diegene die er alles aan doet om de problemen snel weer op te lossen. 

Bedrijf

Als grootste supermarktketen in Europa is Lidl actief in 32 landen. In Nederland heeft het bedrijf meer dan 22.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat centraal en er is aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in het assortiment op te nemen. Ook de distributiecentra worden zo duurzaam mogelijk gebouwd. De internationale logistieke structuur staat ten dienste van Lidl in heel Europa. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het opzetten van een centraal team dat het portfoliomanagement van de internationale vastgoedportefeuille voor zijn rekening neemt. Als locatie voor deze internationale logistieke hub is voor Nederland (Huizen) gekozen, vanwege de nabijheid van de Rotterdamse haven en een goed netwerk van verbindingswegen richting de rest van Europa. Die locatie zorgde er eerder al voor dat in Nederland naast de Nederlandse distributiecentra een groot aantal internationale food en non-food distributiecentra en overslagpunten zijn gevestigd. 

Aanbod

Dit is een afwisselende en uitdagende functie, met veel zelfstandigheid, stevige verantwoordelijkheden en uiteenlopende (internationale) contacten. Bovendien heb je, omdat het een nieuwe rol is, alle vrijheid hem zelf vorm te geven. Lidl is bovendien een sterk groeiende organisatie, waar altijd mogelijkheden zijn jezelf verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je volop verder te ontwikkelen. Bovendien horen bij deze baan een auto, laptop en telefoon. 

Profiel

Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de (logistiek)vastgoedsector. Met jouw projectmatige skills ga je voortvarend, gestructureerd en nauwkeurig te werk en weet je iedereen mee te krijgen om jouw doelen te bereiken. Je bent open en benaderbaar voor zowel interne als externe stakeholders. Verder ben je kostenbewust en verbeterings- en resultaatgericht. Daarnaast heb je minimaal een Hbo afgerond en spreek je in ieder geval Engels en liefst ook Duits.  

Doorsturen