Energie Coördinator

Doorsturen
 
 • Aanbod Een nieuwe functie met veel vrijheid!
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10021283
 • Locatie Drachten
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

CCI is onderweg naar een duurzame toekomst. Vanuit die ambitie is een meerjarenplan opgesteld. Voor de concrete uitwerking en uitvoering van dit plan zoeken we een nieuwe collega voor CCI, in de rol van Energie Coördinator.

Functie

In deze nieuwe rol ben jij aanjager en projectleider van alle technische verbeteringen als het gaat om het energiebesparing en verduurzaming van onze fabrieken. Je onderbouwt elk project middels een business case. Nadat het specifieke project is goedgekeurd treed je op als projectleider. Je stemt intern met verschillende disciplines de voortgang en realisatie af.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de borging van alle wet- en regelgeving op het gebied van energie en milieu. Belastingen, subsidies en audits op dit gebied zijn jou daarom niet vreemd. Dit implementeer je in de organisatie via het lokale energie en site management team.

Concreet zijn jouw werkzaamheden:

 • Voorzitter energieteam
 • Rapporteren aan toezichthouders
 • Projectleider voor de ontwikkeling van plannen en beleid op het gebied van duurzaamheid en klimaatbestendigheid
 • Analyseren van complexe vraagstukken, presenteren van bevindingen en aanbevelingen
 • Bijhouden van specifieke prestatiecijfers met betrekking tot het strategic plan, het actieplan voor duurzaamheid en andere gerelateerde inspanningen op het gebied van duurzaamheid en milieu

Bedrijf

CCI is marktleider in het produceren van suikervrij- en suikerarm snoepgoed. Met 4 fabrieken (waarvan 3 in Nederland) bieden ze een breed assortiment in zoetwaren. Het gehele productieproces wordt in-house uitgevoerd: van business intelligence, productmanagement, receptontwikkeling (R&D) en efficiënte productie tot just-in-time leveringen aan de klant. Daarbij staat innovatie hoog in het vaandel. Dankzij intelligent marktonderzoek, klant- en trendanalyses in combinatie met ons eigen onderzoek & ontwikkeling (R&D), kunnen ze innovatieve recepturen ontwikkelen, die perfect aansluiten bij individuele markten, consumentenbehoeften en trends.

Aanbod

Je krijgt de mooie kans om mee te groeien in de toekomstvisie van CCI, waarin consumenten, afnemers, het team en duurzaamheid centraal staan. Jouw ervaringen en ideeën krijgen volop de ruimte om in de praktijk gebracht te gaan worden. Je werkt in een doelgericht en hecht team. Daarnaast ontvang je uiteraard een goed salaris, laptop en telefoon. Een gezonde balans in hybride werken past binnen de visie van CCI als werkgever.

Profiel

Je bent iemand die hands-on aan de slag gaat. Het echte verschil wordt immers pas gemaakt als jouw verbeteringen zijn geïmplementeerd. Je bent daarom sterk in planmatig en uitvoeringsgericht werken. Acties uitzetten, doelstellingen halen en resultaatgericht werken, dat is wat jij doet.

Je hebt aantoonbaar hbo- of wo-werk-en-denk niveau, vanuit een technisch- of milieukundige basis. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, Duits is een pre.

Doorsturen