Monteur Philips

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021216
  • Locatie Best
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Manufacturing, Engineering

Over deze vacature

Werk je graag met je handen en heb je technisch inzicht? Voor Philips Healthcare in Best zoeken wij per direct een fulltime monteur die graag in dagdienst werkt! In deze functie maak je deel uit van een divers team van ongeveer 20 personen bij de afdeling Cabinets IGT.

Philips Healthcare ontwikkelt, fabriceert en verkoopt apparatuur, systemen en diensten voor medische toepassingen. De voornaamste afnemers zijn ziekenhuizen en medische specialisten. De afdeling IGT (Röntgenapparaten) bestaat uit verschillende subafdelingen waaronder subafdeling Cabinets IGT. Het bouwblok Cabinets IGT bestaat uit monteurs, testers en troubleshooters. 

Functie

Als monteur ga je aan de hand van tekeningen en werkinstructies mechanische, optische, elektrische onderdelen van een besturingskast assembleren. Ook zorg je ervoor dat deze producten compleet en functioneel werkend afgeleverd worden. Je zal dus bezig zijn met het inbouwen van diverse componenten en het bekabelen van verschillende type besturingskasten.

Bedrijf

Met een groeiende aanwezigheid in cardiologie, oncologie en de gezondheid van vrouwen, is Philips actief op het gebied van beeldvormingssystemen, patiëntenzorg en klinische informatica, thuiszorg en klantenservice. Philips combineert haar klinische expertise en menselijke inzichten om innovatieve oplossingen te creëren voor het hele zorgcontinuüm, in samenwerking met clinici en onze klanten, om meer waarde te bieden en de toegang tot zorg voor miljoenen mensen uit te breiden. Onze teams werken elke dag hard om de patiëntresultaten te verbeteren, van ziektepreventie en screening tot diagnose, behandeling, therapiemonitoring en ziektebeheer. Ongeacht of de zorgcyclus de patiënt van dokterspraktijk naar ziekenhuis of ziekenhuis naar huis brengt, of gewoon van de ene medische afdeling naar de andere, de unieke medische oplossingen van Philips Healthcare zijn ontworpen om de kwaliteit en stroom van patiëntinformatie en klinische besluitvorming te optimaliseren.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltime baan op een prettige werkplek voor lange tijd aan, waarin je werkt in een professioneel team van monteurs en systeemtesters.

Profiel

Jij bent een monteur die bij voorkeur in bezit is van een LTS of MTS opleiding dan wel werkervaring op LBO/MBO niveau in een technische richting. Ervaring met assembleren is een pré omdat dit op dagelijkse basis terugkomt in je werk. Je werkt aan je orders op basis van werkinstructies en technische tekeningen. Technische tekeningen lezen is voor jou daarom geen enkel probleem!

De werkinstructies zijn in het Nederlands. Jouw beheersing van de Nederlandse taal is goed in zowel woord als geschrift. Bij voorkeur heb je ook enige kennis van de Engelse taal. Als persoon kenmerk jij je als iemand die een proactieve instelling heeft en een echte teamplayer is. Je hebt gevoel voor kwaliteit zonder daarbij kwantiteit uit het oog te verliezen.

Doorsturen