Monteur Nieuwbouw en Renovatie

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10020989
  • Locatie Lichtenvoorde
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Een bedrijf die gevestigd is in Lichtenvoorde en die gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Door de groei van de organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Monteur Nieuwbouw en Renovatie.

Functie

Je bent als monteur dagelijks bezig met het uitvoeren van montage- en renovatiewerkzaamheden aan (riool)gemalen en pompinstallaties. Jouw werkzaamheden zijn o.a. het monteren van pompen in een pomp put, montage van leidingwerk en appendages en het aansluiten van besturingskasten op locatie. De werkzaamheden worden vaak samen met een collega-monteur met een moderne montage bus uitgevoerd en zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch. Kortom behoorlijk divers.

Bedrijf

Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Dit bedrijf bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen.

De continuïteit van watermanagement is waar het om gaat voor dit bedrijf. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten adviseren over probleemloos functionerende installaties.

Aanbod

Wat je kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project alsmede service georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden zij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metalektro). Zij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Profiel

Het bedrijf zoekt een enthousiaste kandidaat met een Mbo-opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met elektrotechniek is een pre. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beheerst de Nederlandse taal. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma. Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Doorsturen