Accountmanager/Trader

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020707
 • Locatie Oud-Beijerland
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Sales & Marketing

Over deze vacature

Sta jij op het punt om je carrière een nieuwe internationale impuls te geven of ben je op zoek naar een commerciële (vervolg)stap? Dan hebben wij een kans die je zou moeten grijpen! Voor Topbrands zoeken wij een Accountmanager/Trader die haar producten binnen heel Europa gaat vermarkten. Wil jij de komende jaren meegroeien in een dynamische en internationale omgeving en ben je op zoek naar een internationale functie met vrijheid, ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid? Ben jij net als Topbrands grenzeloos ambitieus? Lees dan verder. 

Functie

Als Accountmanager / Trader ben je samen met het team verantwoordelijk voor zowel inkoop als verkoop van stocklot binnen Europa en speel je een belangrijke rol om Topbrands verder te helpen in de groei. In deze competitieve markt ben je constant in gesprek met zowel bestaande als potentiële klanten om hun behoeften volledig in kaart te brengen en hier op in te spelen. Jij weet als geen ander kansen te signaleren op het gebied van inkoop en verkoop en weet de verbinding te maken met internationale prospects. Jij bent vooral in contact met grote retailers en groothandelaren en je ultieme goal is het realiseren van rendabele, langdurige klantrelaties met wederzijds commitment. Dit realiseer jij door de volgende taken en verantwoordelijkheden op je te nemen:

 • Je verricht marktonderzoek, identificeert kansen en reageert hier proactief op. Jij houdt marktontwikkelingen van verschillende landen in de gaten en grijpt kansen
 • Je ontwikkelt en onderhoudt de relatie met huidige klanten, signaleert de behoeften en speelt hierop in
 • Je bezoekt regelmatig internationale prospects en beurzen. Door productsamples en -presentaties weet jij het aanbod van Topbrands te verkopen bij zowel nieuwe als bestaande klanten
 • Je realiseert samen met de collega’s van Sales Support een correcte administratie verwerking (offertes) en optimale doorstroom van orders binnen de organisatie
 • Een expert zijn binnen je vakgebied waardoor je de beste resultaten kan behalen door op te treden als één aanspreekpunt voor uw klanten (inkoop en verkoop)
 • Door de bedrijfsontwikkeling van Topbrands nieuwe leads identificeren en opvolgen

Bedrijf

Topbrands is sinds 2002 een toegewijde partner in het leveren van cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten over de hele wereld. Dankzij de deskundige medewerkers is Topbrands in staat om meer dan 500 klanten te bedienen met A-merken Stocklots, Brand & Private Label artikelen en licentie artikelen. Gedreven door ervaring, kennis en passie voor innovatie is Topbrands erg trots op haar assortiment cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Elk jaar lanceren zij meer dan 250 nieuwe producten, waardoor het assortiment altijd up-to-date is. Het resultaat? Meer opties en keuze voor de klanten! De missie van Topbrands is om de one-stop-partner te zijn voor klanten wereldwijd op het gebied van cosmetica, lichaamsverzorgings- en huishoudelijke producten. Met haar focus op ontwikkeling en introductie van nieuwe producten leveren zij innovatieve oplossingen voor de wereldwijde logistiek en distributie van onze producten. Zij bieden een breed scala aan A-merken, Brand en Private label producten en populaire licentie artikelen.

Aanbod

Als Accountmanager/Trader Stocklot, krijg je een uitdagende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor zowel inkoop als verkoop bij dezelfde klanten, binnen een dynamische en internationale omgeving met een ambitieuze en informele werksfeer. Je komt terecht in een jong team met verschillende doorgroeimogelijkheden. Topbrands faciliteert een omgeving waarin jij jezelf op persoonlijk en professioneel gebied kan blijven ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen.

Je wordt beloond met een passend salaris, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, 25 vakantiedagen, auto van de zaak en een pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 van de premie betaalt.

Profiel

Voor Topbrands zoeken wij een Accountmanager/Trader die analytisch en commercieel sterk is. Met jouw drive, proactieve houding, opgedane kennis en ervaring weet jij kansen in de markt te signaleren om de stocklot producten van Topbrands verder te vermarkten. Hierdoor realiseer jij het doel van deze functie: rendabele, langdurige klantrelaties met een hoog wederzijds commitment. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management en/of Small Business -& Retailmanagement
 • 2-5 jaar ervaring in een sales-, trading-, of accountmanagementfunctie
 • Heel ondernemend
 • Affiniteit met Home- en Personal Care producten
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Een extra taal is bonus
 • Bereidheid om te reizen
Doorsturen