Werkvoorbereider Hoogspanning

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020819
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
 • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Sta jij open voor een nieuwe stap in de hoogspanningswereld? Deze aannemer is een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energiesector kun jij de komende jaren meegroeien. Weet je van aanpakken en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een prachtig bedrijf? Dan hebben wij een baan voor jou!

Als Werkvoorbereider Hoogspanning draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van diverse elektrotechnische projecten aan hoogspanning installaties van 110 KV tot 380 KV. Je bent een belangrijke schakel tussen engineering en de uitvoering van projecten.

Wil jij opereren in een dynamische, afwisselende baan waarin je echt een bijdrage kunt leveren aan projecten in de hoogspanning? Dan is de functie van werkvoorbereider hoogspanning iets voor jou!

Functie

Als werkvoorbereider ben je van begin tot eind bij een project betrokken. Je draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van onze projecten. Je voert zelfstandig en in overleg werkzaamheden uit in het kader van de administratief-technische begeleiding van onze projecten. Daarnaast stel je o.a. werkinstructies op, bestelt materialen, geeft een aanzet voor planning van het personeel, assisteert bij het oplossen van technische problemen en adviseert eventueel bij de uitbesteding van werkzaamheden. Een baan waar je absoluut uitdaging in kunt vinden. Want geen dag is hetzelfde op onze projecten.

Je gaat werken binnen een vakkundig en enthousiast projectteam. Je ondersteunt de projectleider / hoofd uitvoerder in diverse taken met betrekking tot complexe contracten. Daarnaast communiceer je met meerdere interne en externe stakeholders

Bedrijf

Werken voor deze aannemer betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van energie infrastructuren. Zo zijn zij dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) hoogspanningsinstallaties. Zij helpen klanten als netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, ze staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen dit bedrijf. Zij hebben een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij deze aannemer te werken.

Aanbod

Marktconform salaris

Profiel

Wij zoeken een ondernemende en communicatief sterke werkvoorbereider. Ook monteurs / technici die een op zoek zijn naar een andere functie en graag willen (blijven) werken in de hoogspanning industrie, vragen wij te reageren!

Jij bent een geboren regelaar met ruime technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Daarnaast sta je financieel / administratief sterk in je schoenen. Je schakelt soepel tussen alle stakeholders en je houdt van afwisselend werk. 

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau richting elektrotechniek of energietechniek
 • Je bent analytisch, organisatorisch en planmatig sterk en je hebt een hoog besef en gevoel van kwaliteit en veiligheid
 • Je hebt ervaring binnen de middenspanning en/of hoogspanning
 • Je bent een ervaren werkvoorbereider met minimaal 5 jaar ervaring in deze of een gelijkwaardige functie
 • Je hebt een VCA-VOL of bent bereid deze te halen
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een rijbewijs
Doorsturen