Teamleader Operational Procurement

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020116
 • Locatie Raamsdonksveer
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij de spin in het web met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en op zoek naar een actieve rol binnen een Inkoop afdeling? Wij zijn op zoek naar een Teamleader Operationeel Inkoop.

Binnen Holmatro zien wij Inkoop niet als een afdeling maar als een functie, waarbij wordt gehandeld vanuit de grondhouding “waar kan ik je mee helpen” en als “bruggenbouwer”. Ons motto: Wij zijn wie wij uitstralen! Wij leveren betrouwbaarheid, nemen verantwoordelijkheid, hebben oog voor de keten van klant tot leverancier, en hiermee voor de belangen van onze organisatie. Verbinden met onze collega’s, weten wat er speelt en elkaar begrijpen. Regie nemen op het moment dat dit gevraagd wordt en zichtbaar eigenaarschap tonen. Dit wil niet zeggen dat je alles zelf moet doen, maar dat je in staat bent de juiste mensen te mobiliseren en tot actie aan te zetten om tot de beste oplossing te komen. Regie nemen is ook overzicht behouden en collega’s helder en eenduidig informeren omtrent status en voortgang. Dit zijn elementaire onderdelen voor de uitoefening van deze functie.

Functie

JE WERKZAAMHEDEN

Je bent samen met je team, wat bestaat uit een operationeel inkoper en inkoop assistent, verantwoordelijk voor een accuraat en vloeiend operationeel inkoopproces. Dit proces is voornamelijk gericht op het realiseren van tijdige beschikbaarheid, het herkennen van en anticiperen op mogelijke knelpunten en het leveren van betrouwbare informatie. Hiermee ondersteunen jullie de afdeling Procurement bij het verrichten van alle operationele inkooptaken en overkoepelend Operations bij het verwezenlijken van een vloeiend voortbrengingsproces.

Je coördineert een goede taakverdeling binnen je team en bewaakt de kwaliteit van de prestatie van het team en individu. Jij hebt met je team een grote invloed op de prestatie van onze leveranciers. Middels periodieke evaluatiegesprekken geef je actief sturing aan structurele verbeteringen op het gebied van leverperformance en kwaliteit. Tevens zorg je er zelfstandig voor dat knelpunten met betrekking tot beschikbaarheid worden opgelost en dat je waar nodig met alternatieve scenario’s komt.

Als Teamleader heb je daarnaast oog voor het verbeteren dan wel efficiënter maken van onze operationele processen. Je bent voor je team het 1e escalatieniveau in geval van problemen, en speelt een belangrijke rol bij het uitdragen van onze Procurement service visie binnen en buiten het team.

JE DOET HET NIET ALLEEN

Het betreft een functie op onze locatie in Raamsdonksveer. Je komt te werken binnen de afdeling Procurement en geeft leiding aan de Procurement Assistent en de Operational Buyer. Het team bestaat verder uit twee Category Managers, twee Project Buyers en een Subcontracting Planner. De gehele afdeling wordt aangestuurd door onze Procurement Manager.

Inkoop is onderdeel van het Global Competence Center Operations en is primair gericht op het ondersteunen van het product voortbrengings- en ontwikkelingsproces, met als doel een optimale bijdrage te leveren aan het resultaat voor onze klanten binnen de Rescue markt.

Bedrijf

Internationaal opererende producent van hydraulische apparatuur en systemen voor industriële toepassingen en hulpdiensten.

Aanbod

In deze fulltime functie kom je terecht bij een ambitieus en groeiend bedrijf waar genoeg ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en je krijgt 25 vakantiedagen en 6,5 Adv-dagen. Met daarnaast diverse opleidingsmogelijkheden denken wij dat je volop je kansen bij ons kunt benutten.

We hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert met en zonder familie. Daarnaast worden er jaarlijks diverse events georganiseerd, zoals een zomer-bbq en een kerstevent. Succesmomenten en jubilarissen worden samen gevierd. Verder zijn wij heel bewust met duurzaamheid bezig. Zowel in het ontwerp en productie van onze tools, als ook in de gebouwen die we hebben en in ons HR-beleid. Sinds juli 2021 zijn we de trotse houder van de Groene Pluim, een onderscheiding voor duurzaam ondernemen.

Profiel

Je bent de professional met humor, een helicopterview, passie voor het inkoopvak en je toont eigenaarschap, bent gedreven en communicatief sterk. Jij gaat door waar andere stoppen, bent energiek en kunt denken in meerdere scenario‘s.

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring bij voorkeur in een vergelijkbare functie binnen een technische productieomgeving
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten
 • Je bent goed thuis met ERP-pakketten en MS Office, Excel in het bijzonder
 • Je hebt uitstekende kennis van Nederlands en goede kennis van Engels
Doorsturen