Studenten Bijbaan Research Consultant

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitdagende functie naast je studie
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10020034
  • Locatie Eindhoven
  • Type overeenkomst Werken bij YER
  • Branche HR

Over deze vacature

Voor het label YER Executive zoeken wij een kandidaat die naast een studie beschikbaar is voor een relevante bijbaan voor 16 uur per week. Ben jij tijdens je hbo- of wo- studie op zoek naar een functie die je inzicht geeft in de keukens van verschillende organisaties? Dan is dit de ideale bijbaan. 

Als Research Consultant ga je op zoek naar potentiële kandidaten voor onze opdrachtgevers met als doel een match te maken tussen vacature en kandidaat. De rol van research consultant geeft je de kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van YER. 

Functie

Als Research Consultant ga je actief op zoek naar potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Aan de hand van het bedrijfsprofiel en de zachte, harde eisen waar de kandidaat aan dient te voldoen ga jij via verschillende kanalen op zoek naar passende kandidaten. 

Deze potentiële kandidaten ga je benaderen met als doel hen in contact te brengen met een van onze Recruitment Consultants zodat er een succesvolle bemiddeling plaats kan vinden.  De werkzaamheden die jij uitvoert, rapporteer jij in een longlist. 

De longlist bevat het aantal matches met de initiële search, de reacties van kandidaten en jouw persoonlijke bevindingen. Met deze longlist monitor je jouw voortgang die richting de opdrachtgever wordt gerapporteerd. Hierdoor lever je marktinzicht waarmee onze consultant de opdrachtgever kan adviseren. Optioneel kan jij samen met onze consultant de opdrachtgever bezoeken om een betere feeling te krijgen bij de organisatie en de positie. Dit geeft ons en onze klanten waardevolle inzichten in de huidige markt. In deze rapportage lever je informatie aan over de kwantiteit van de benaderde kandidaten, de kwaliteit van de matches en jouw persoonlijke bevindingen. 

Als Research Consultant maak jij onderdeel uit van een jong en gezellig team van Research Consultants. Veel van de Research Consultants studeren zelf nog. Samen sparren zij over het optimaliseren van de benadering van potentiële kandidaten. Hierdoor ontwikkel je met deze bijbaan jouw professionele, analytische en communicatieve skills: waardevol voor de korte en lange termijn! Daarnaast krijgt je netwerk in een korte periode een boost, dit biedt perspectief voor je toekomstige carrière. 

Bedrijf

YER Executive is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hoge segment van de arbeidsmarkt. Onze ervaren recruitmentconsultants richten zich exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide specialisten en management- en directieleden. Het grootste deel van onze consultants heeft een achtergrond in de sector waarin ze actief zijn. De anderen kunnen bogen op jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. 

Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale businesspartner voor opdrachtgevers en hoogopgeleide kandidaten. Daarnaast hebben we een uitgebreid trackrecord opgebouwd. Met onze uitgebreide excellence sourcing-methodes en geavanceerde data-driven mediastrategie bereiken we de arbeidsmarkt maximaal. 

Onze focusgebieden zijn: Finance & Insurance, Legal, Management & Directie, Industry, Sales & Marketing, Vastgoed-Bouw-Energie, Intellectual Property, Human Resources. YER Executive is onderdeel van YER Group B.V. Dit internationale werving- en selectiebureau met kantoren in Nederland, België  en de Verenigde Staten is al ruim 30 jaar marktleider in carrièrebegeleiding van hoogopgeleide specialisten. 

Aanbod

YER Executive biedt je een gezellige, gedreven werkomgeving waar je de kans krijgt je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je krijgt een vaste vergoeding van €12,50 per uur. Deze vergoeding kan door een bonus van €250 (!) per plaatsing snel oplopen: YER Executive beloont ondernemerschap, gedrevenheid, en daarmee resultaat. YER Executive is op zoek naar een Research Consultant die voor minimaal één jaar, 16 uur per week beschikbaar is. 

Profiel

YER Executive zoekt een hbo- of wo-student met sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Jij kan potentiële kandidaten overtuigen het gesprek met onze Consultants aan te gaan. Daarnaast ben jij resultaatgericht ingesteld. Je bent vrij deze resultaten te behalen met je eigen efficiënte werkwijze. Ben jij sterk in gestructureerd te werken, verbanden leggen en spreekt het HR-werkveld je aan dan komen we graag met je in contact.  

Doorsturen