Traineeship Technology

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede Arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10019846
 • Locatie Zwolle, Netherlands
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Heb jij een afgeronde Bachelor of Master in de techniek of verwacht je deze binnenkort te halen? Wij bieden jou een mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een vakvolwassen engineer. Ben jij die ambitieuze starter die wij zoeken? Wij komen graag met jou in contact!

Functie

Je gaat starten in ons tweejarige Talent Development Programme. Door enerzijds werkervaring op te doen bij onze opdrachtgevers en anderzijds een opleidingsprogramma te doorlopen, wordt jouw persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau getild. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching en soft-business skills trainingen. Je beschikt over een persoonlijk opleidingsbudget van €3.000 per jaar voor vakinhoudelijke trainingen. Je bent onderdeel van een trainingsgroep met starters uit verschillende branches, functies en bedrijven. Dit is niet alleen goed voor je netwerk, maar het is ook erg leerzaam om de werkervaringen met elkaar te delen. Aan de hand van de kennismaking en vervolggesprekken hebben wij jouw ambities en wensen goed in kaart en gaan we samen kijken welke opdrachtgevers voor jou interessant zijn. Uiteindelijk ga jij de kennis die je opdoet tijdens de trainingen vertalen in de projecten waar jij werkzaam bent!

Het programma geeft je 7 zekerheden:

 1. Jouw groei staat op de eerste plaats
 2. Je krijgt intensieve begeleiding van een professionele coach
 3. Je hebt de mogelijkheid om je eerst te oriënteren en dan te specialiseren
 4. Je krijgt de mogelijkheid om te starten bij toonaangevende multinationals of MKB-bedrijven
 5. Je wordt voorzien van inspirerende trainingen op het gebied van business skills, soft skills en technical skills
 6. Je gaat je binnen twee jaar ontwikkelen tot een succesvol engineer
 7. Je krijgt een vast contract en uitstekende secundaire voorwaarden

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de  Verenigde Staten en  België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Aanbod

 • Minimaal 25 vakantiedagen per jaar
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Goede reiskostenvergoeding

Profiel

 • Heb je (bijna) een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische richting
 • Heb je 0 - 2 jaar werkervaring
 • Ben je ambitieus, sociaal, leergierig en innovatief

Ga je binnenkort afstuderen en wil je alvast kennismaken? Dan nodigen wij jou ook uit om te reageren!

Doorsturen