Project Supply Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod project supply manager, supply chain manager
  • Vakgebied Supply Chain
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10019655
  • Locatie Zoeterwoude
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Voor de afdeling Procurement op het hoofdkantoor in Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een ervaren Project Supply Manager. De inkoopafdeling bestrijkt de gehele toeleveringsketen en is verantwoordelijk voor alle onderaanneming van fabricage, inkoop en bespoediging van materialen en apparatuur en alle logistieke operaties voor wereldwijde projecten.

Functie

Als Project Supply Manager ben je verantwoordelijk voor alle supply gerelateerde activiteiten binnen een project. Je coördineert het totale proces van inkoop en onderaanneming, expediting en logistiek om materialen en materieel op tijd, binnen budget en volgens specificaties op de werf af te leveren. Samen met de Project Manager en Project Engineer heb je de dagelijkse leiding in het project. Je stuurt alle inkopers, expediteurs, uitbestedingscoördinatoren en transportcoördinatoren aan die aan het project werken. Je stelt het projectinkoopplan op en onderhoudt het en stelt de projectspecifieke inkoopvoorwaarden op. Je hebt een hoge mate van vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid!

Bedrijf

De organisatie levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het leveringsprogramma bestrijkt alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De afnemers uit de zakelijke markt vinden totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory en Process Industries and Drives.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een succesvol bedrijf met een solide marktpositie. Je functioneert binnen een enthousiast en uitstekend team dat wil winnen. Wij bieden prima mogelijkheden voor je verdere persoonlijke ontwikkeling en groei. Natuurlijk behoren hierbij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider met een hbo- of academische opleiding, bij voorkeur in een technische richting. Je hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring als technisch inkoper, supply manager of projectmanager in een projectgerichte organisatie en hebt ervaring met fabricage.

Je bent een professionele partner voor het projectuitvoeringsteam. Je werkt proactief samen met andere disciplines zoals engineering, strategische inkoop, kwaliteitscontrole en sales. Trefwoorden waarin je jezelf herkent zijn hands-on, spin in het web, goede communicator, helicopterview.

Je bent in staat om te communiceren en samen te werken met verschillende culturen en hebt een goede praktische kennis van het Engels en Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling. Je reist regelmatig internationaal.

Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je kunt zelfstandig werken. Aangezien we in een projectorganisatie werken, is het essentieel dat je werk transparant is voor je collega's. Je moet kunnen omgaan met tijdsdruk, snel kunnen handelen, het overzicht en de structuur kunnen behouden en de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Doorsturen