Corporate recruiter

Doorsturen
 
 • Aanbod Een groeiend bouwbedrijf, maatschappelijke bijdrage, mooie arbeidsvoorwaarden en veel groeimogelijkheden!
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10019659
 • Locatie Tilburg
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Construction

Over deze vacature

Kun jij de perfecte match maken tussen de kandidaat en de organisatie en ben jij de schakel tussen nieuw talent en ons bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Om de groeiambitie van ons bedrijf verder te kunnen vormgeven zijn we op zoek naar een ervaren Recruiter. Iemand die niet denkt in beperkingen maar in kansen. Iemand die energie krijgt van de juiste match! 

Functie

Als Recruiter start je met het werven van kandidaten voor ons bedrijf. Je weet kandidaten op een enthousiaste manier te benaderen en aan ons te binden. Je bent zichtbaar op alle social media kanalen en je weet deze op de juiste manier in te zetten. Je stelt vacatureteksten op, je zet verschillende wervingskanalen in, je gaat pro-actief searchen, je weet de juiste kandidaten uit de markt te halen, je zorgt dat er wekelijks kandidaten benaderd worden, je nodigt ze uit, je voert gesprekken met de kandidaten en je houdt het overzicht over het gehele recruitment proces. Je hebt van nature een vlotte babbel, je weet van aanpakken en je gaat door tot je de juiste match hebt gevonden. Na het werving en selectietraject ga je aan de slag met het uitwerken van een structureel onboarding programma waarbij je zorgt dat alle onderdelen van de organisatie hierin zijn verankerd. Je bent in staat om onze bedrijfscultuur, onze visie en missie, de kernwaarden van onze organisatie te integreren in het onboarding programma. De nieuwe collega moet zich als het ware direct thuis voelen.  

Bedrijf

Wij willen nadrukkelijk bijdragen aan de toekomst van onze kinderen en aan de gezondheid van de mensen om ons heen. Dit doen we door mooie, inspirerende en duurzame gebouwen te realiseren. Duurzaam qua energie, duurzaam qua onderhoud & beheer en duurzaam qua functionaliteit. Wij focussen ons op drie marktvensters, namelijk: Sport en Onderwijs, Bedrijfshuisvesting en Wonen en Zorg.

Door het samenbrengen van onze specifieke expertise op het gebied van Design & Build vraagstukken, zijn wij in staat vraag gestuurd te ontwikkelen en te realiseren. Wij geloven daarbij in het vermogen van mensen om gezamenlijk tot grotere prestaties te komen. Daarom betrekken wij onze klant nadrukkelijk in alle fasen, van ontwerp naar bouw, zodat zowel prijs, kwaliteit als tijd in lijn zijn met de klantverwachtingen.

Dit levert niet alleen toonaangevende architectuur op, maar bovenal ook een inspirerende omgeving om te werken, te sporten en te leven. Gebouwen die niet alleen klaar zijn voor de wensen van vandaag, maar ook voor de vragen van morgen. Op deze manier leveren wij een structurele bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van het maatschappelijk vastgoed in Nederland en dragen we bij aan onze ambitie voor een mooiere, gezondere en groenere samenleving.

Aanbod

Aanbod:

 • Een marktconforme beloning, afhankelijk van werkervaring
 • Een uitdagende en informele werkomgeving
 • Een lerende werkomgeving waarin we het elke dag beter willen doen dan de dag ervoor.

Profiel

Functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, met – bij voorkeur – richting P&O
 • Je hebt aantoonbare werving en selectie-ervaring
 • Je bent een specialist in je vak en zeer handig met social media
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week
Doorsturen