Software Egineer - Back end

Doorsturen
 
 • Aanbod Een uitdagende functie in een wereldwijde organisatie!
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10019658
 • Locatie Wageningen
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
 • Branche High Tech

Over deze vacature

Spreekt een vooruitstrevende technische omgeving en termen als IT, robotica, software en vision jou aan? Dan kom ik graag met je in contact. Voor een High-Tech onderneming zijn wij opzoek naar een Software Engineer - Back end.

Functie

In deze functie werk je met verschillende stakeholders, ieder met gebruik van andere data dus dynamiek en uitdaging genoeg! Zo ben je extern actief bezig voor onze klanten om te zorgen voor het onderhoud van openbare ruimten. Je speelt een belangrijke rol bij het analyseren van de behoeften en het bepalen van de eisen van de klant tot het opleveren van de gevraagde software.

Intern werk je doelgericht samen met het after sales team en de productie, waar je voorziet in de onderhoudsbehoefte en het onderhoud voorspelt. Tevens houd je je bezig met het optimaliseren en verbeteren van onderhoudsinformatie voor bestaande producten.

Je ziet het als een uitdaging op de klantoperatie te optimaliseren. Je denkt hierin mee met de klant over het leveren van een bijdrage aan o.a. milieuaspecten, zoals het reduceren van CO2 uitstoot en/of hoe het zoutgebruik efficiënter ingezet kan worden. Ook lever je een bijdrage aan de verdere groei naar een smart solutions provider met als doel het verbeteren van de prestaties van onze klanten.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met een team van 15 enthousiaste collega’s werk je aan interessante en uitdagende projecten op basis van scrum en agile technieken.

Bedrijf

Onze afdeling Telematica, gevestigd in Wageningen, is een groeiend en ambitieus team dat met zelf ontwikkelde IOT, data- en GIS oplossingen met moderne software technieken ondersteuning biedt voor het beheer en onderhoud van de infrastructuur van de lokale, provinciale en rijksoverheid, grote bedrijfs- of industrieterreinen en vliegvelden.

Wij zijn pionier en marktleider op het gebied van telematica, IoT en data-analyse in Nederland en Europa. Software is onze core business en onze softwareoplossingen worden wereldwijd gebruikt. Ons (SaaS) Platform in Microsoft Azure wordt permanent uitgebouwd met nieuwe functies of nieuwe applicatie modules om de processen van onze klanten te ondersteunen en verbeteren. Onze klanten zijn landelijke en regionale overheden, gemeentes en aannemers. Daarbij gebruiken we natuurlijk de nieuwste technieken.

Aanbod

Een uitdagende functie in een wereldwijde organisatie, waarin je samenwerkt binnen een enthousiast team. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen en technisch hoogwaardige producten en diensten. Er wordt veel waarde gehecht aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers. Kenmerkend binnen ons bedrijf is de resultaatgerichte no-nonsense cultuur. Wij bieden een mooi pakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

 • Je bent HBO/WO afgestudeerd in een relevante richting en hebt minimaal 5 jaar ervaring als software engineer.
 • Je hebt ervaring met development in C#, .NET en Azure en Microsoft SQL.
 • Je bent bekend met het werken in een Scrum/ Agile omgeving.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Doorsturen