Recruitment Consultant Legal

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Legal
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10019129
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Legal

Over deze vacature

Elke dag het beter doen dan gisteren, daar staan wij als team voor. Onze kernwaarden kwaliteit, no-nonsense en transparantie staan centraal in onze dienstverlening richting klanten en kandidaten. In verband met de groei van het aantal opdrachten zijn wij toe aan uitbreiding van ons team met een ambitieuze Consultant Legal die samen met ons de business verder gaat uitbouwen.

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Reageer dan snel of neem contact op.

Functie

Team YER Legal is uniek binnen de markt van Legal Recruitment door onze manier van (samen)werken. Wij delen onze netwerken, opdrachten, targets en successen. Interne concurrentie kennen wij niet. Wij werken dagelijks samen voor onze klanten en kandidaten. Zij staan immers centraal!

Als Consultant Legal ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze business. Je legt contacten, breidt ons netwerk uit, komt aan tafel bij de potentiële opdrachtgevers en vertaalt dit naar concrete business. Daarbij ligt je focus tevens op het op- en uitbouwen van ons kandidatenbestand, waarbij jij de ambities van kandidaten kent, zodat je altijd een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat kunt realiseren. Ook is het van belang dat jij de door jou geplaatste medewerkers blijvend aan jou weet te binden, waarbij heldere communicatie het sleutelwoord is.

Verder betekent de rol van Consultant Legal: kiezen voor een ondernemende positie met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen succes en beloning. Het resultaat telt, waarbij snelheid en kwaliteit essentieel zijn. 

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management). Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

YER Legal is onderdeel van YER Nederland. Naast werving & selectie bieden wij sinds 2016 ook de mogelijkheid van detachering en bemiddeling van zzp’ers aan. Wij werken samen met de top 100 van het bedrijfsleven en diverse advocatenkantoren (met name high-end boutiques).

Aanbod

Als jij de kandidaat bent waar wij naar op zoek zijn, dan bieden wij jou graag het volgende:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder aantrekkelijke bonusregeling en leaseauto)
 • Flexibele werktijden. Veel vrijheid en zelfstandigheid. Er wordt gemeten op output
 • Uitgebreid en intensief inwerkprogramma met in-company trainingen
 • Onderdeel van een hecht team waar kwaliteit voorop staat en successen worden gevierd

Overtuig ons dat je een meerwaarde bent voor het behalen van onze doelstelling en we geven je alle vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om er een succes van te maken. Succes wordt gewaardeerd én beloond!

Profiel

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding
 • Je bent een resultaatgericht, ondernemend en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Met jouw commerciële inzicht ben je snel in staat prioriteiten te stellen en relevante keuzes te maken
 • Je kunt snel schakelen; deze rol vraagt om verschillende talenten: commercieel-, bedrijfskundig-, en HR-inzicht, aangevuld met talent voor projectmanagement
 • Je ontmoet graag nieuwe mensen, legt makkelijk contact met anderen en hebt een groot empathisch vermogen. Ook kun je goed luisteren, ben je integer en zeer doortastend
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Doorsturen