Testcoördinator

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden!
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10019090
  • Locatie Heerlen
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Vanwege doorstroming van de huidige Testcoördinator in de eigen organisatie zoeken wij een ervaren Testoördinator om deze positie de komende jaren verder vorm te geven.

Functie

Bij onze Partner werken betekent samenwerken met 600 collega’s met ieder zijn of haar eigen persoonlijkheid en verhaal. Zij zijn zakelijk met oog voor de mens. Collegialiteit is hun tweede natuur en ze hebben een transparante en open cultuur. Je voelt aan alles de enorme drive en positieve houding van alle collega’s. Werken doen zij zowel vanuit het prachtige kantoorgebouw, dat ligt op loopafstand van het centrum van Heerlen, als vanuit thuis. Om dit te faciliteren beschikken alle medewerkers over de benodigde apparatuur.

Bedrijf

Onze Partner verstrekt al meer dan 40 jaar hypotheken op de Nederlandse woningmarkt.

Aanbod

  • Het gaat hier om een structurele baan voor 36 uur per week
  • Salarisschaal 9 (€ 3.769,74 – € 5384,14)
  • Een 13e maand

Profiel

Als Senior Testcoördinator maak je onderdeel uit van ons team Testing, dat bestaat uit 11 collegaś en valt onder het domein Change & IT. Je werk samen om de kwaliteit binnen Change & IT domein continue te verbeteren en draagt oplossingen aan voor problemen in een snel veranderende en complexe omgeving. Vanuit deze functie ben je werkzaam in wisselende grote projecten met diverse aandachtsgebieden. De bestaande en nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld door externe partijen. Daarom is een gedegen testproces extra van belang, voordat we het doorzetten naar productie. Je hebt een Quality mindset, waarbij je de focus legt om kwaliteit en testing zo vroeg mogelijk inzet binnen het software development traject. Naast deontdekken van bevindingen is het nog belangrijker om ze zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin vervul je een cruciale rol. Je coacht anderen, zowel binnen als buiten projecten, en draagt zelfstandig je kennis uit. Ook ondersteun je de Manager Testing en lever je een belangrijke bijdrage aan kennisdeling en borging. Je signaleert onvolkomenheden, onduidelijkheden in visie, missie, beleid, processen, etc.

Om deze job succesvol in te vullen is het belangrijk dat je weet waar je over praat. Wij zijn dan ook van mening dat je een HBO of WO-niveau hebt met 5+ jaar ervaring in de rol als Testcoördinator én dat je TMap Next® of ISTQB gecertificeerd bent. Je hebt ervaring met verandermanagement, waardoor je in staat bent relevante stakeholders en informatie bij elkaar te brengen. Als persoon beschik je over uitstekende analytische vaardigheden in combinatie met een sterk verbindend vermogen en communiceer je makkelijk op alle niveaus. Anderen weet je mee te nemen in de voorgestelde zienswijze en de vertaling van belang. Weerstand ga je daarbij niet uit de weg. Je draagt zorg voor brainstormsessies en het uitwisselen van ideeën en strategieën binnen de expertise. We zijn op zoek naar iemand met passie voor het testvak! Iemand die zich blijft ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, trainingen, zelfstudie en kennisuitwisseling. 

Doorsturen