Teamleider | Niet planmatig onderhoud (NPO)| Bouw

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitdagende functie
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10018795
  • Locatie Naarden
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een teamleider niet planmatig onderhoud. In deze uitdagende zelfstandige functie met de nodige variatie kun jij je volop ontwikkelen. Naast goede voorwaarden, investeert de organisatie ook in jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een team samen met een andere teamleider en je direct leidinggevende waarbij kennis vergaren en delen voorop staat.

Functie

In deze functie geef je leiding aan de technisch coördinatoren, werkvoorbereiders en projectbegeleiders mutatie. Jij rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Niet Planmatig Onderhoud en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van tactisch- en operationeel beleid binnen de afdeling en voor het operationeel leiding geven aan de afdeling. Jij stuurt een team aan die voornamelijk werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en particulieren.  In hoofdzaak houden ze zich bezig met renovatie-, transformatie-, en onderhoudsprojecten en voeren voor diverse woningcorporaties mutatie- en klachtenonderhoud uit.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een aannemer, actief in de driehoek Amsterdam, 't Gooi en Utrecht met een team van zo'n 120 vaste medewerkers. Onze opdrachtgever richt zich op het creëren van continuïteit op de lange termijn, de klant echt ontzorgen. Iets wat slechts bereikt kan worden door het constant blijven verbeteren van de kwaliteit en bouwkundige dienstverlening. Daarnaast is teamverband en gezelligheid kenmerkend voor de organisatie en wordt dan ook uitgestraald door de gehele organisatie en het pand, en de bar/kantine ;)!

Aanbod

·         Een auto, telefoon, laptop van de zaak met aantrekkelijke pensioenregeling;

·         Goed salaris (afhankelijk van ervaring en kennis) €4200 tot €5500 bruto per maand;

·         Afwisselende en dynamische functie bij een groeiende aannemer;

·         Veel ruimte voor scholing en ontwikkeling;

·         Werken in een leuk team.

Profiel

·         Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring;

·         Je hebt kennis van de onderhoudssector (mutatie/reparatie) en de processen die hiermee gemoeid zijn;

·         Je hebt kennis van branche specifieke producten, processen(Lean filosofie), bouwmethoden en wet- en regelgeving;

·         Je bent een teamplayer, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, pro-actief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren. 

Doorsturen