Master Planner

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10017239
 • Locatie Raamsdonksveer
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Krijg jij energie van puzzelen en het vertalen van de bedrijfsstrategie naar de supply chain? Ben jij daarnaast degene die ervoor zorgt dat wij de hoogst mogelijke leverbetrouwbaarheid realiseren voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

JE WERKZAAMHEDEN

Als Master Planner bij Holmatro krijg jij de verantwoording over het effectief sturing geven aan het Sales en Operations Planning Proces (S&OP) voor onze Rescue markt in Nederland en intercompany voor onze vestiging Industry (HIE) en onze vestigingen in China (HCN) en Amerika (HUS). Dankzij jouw S&OP kunnen wij de hoogst mogelijke mate van leverbetrouwbaarheid realiseren voor onze klanten tegen zo laag mogelijke integrale kosten.


Je bent eindverantwoordelijk voor de maandelijkse forecast en maakt eigen analyses waarmee we de supply chain zo effectief en efficiënt mogelijk aansturen. Dit doe je in nauwe samenwerking met enthousiaste collega’s van de afdeling verkoop. Naast het opstellen van de forecast valt ook het bewaken van het besturingsmodel voor Operations onder jouw verantwoordelijkheid en behandel en beoordeel je de levertijdaanvragen voor grotere verkooporders. Tevens ben je projectmatig bezig om procesverbeteringen binnen team Planning te realiseren.


In jouw rol bouw je bruggen tussen Sales en Operations en zorg je dat er een goede verbinding ontstaat tussen de verschillende afdelingen en collega’s. Je bent zelfstandig en besluitvaardig en je bent een toegankelijk persoon die goed kan schakelen en de helicopterview behoudt. Door je coördinerende vaardigheden realiseer je een optimale balans tussen voorraad, capaciteit en leverbetrouwbaarheid.


Aangezien afdeling planning en de manier van het aansturen van de supply chain momenteel in ontwikkeling is, zul je de eerste maanden beginnen met het ondersteunen van shopfloor planning en het implementeren van een project op masterplan niveau. Wanneer dit staat, ga je volledig van start in de functie als Master Planner.


JE DOET HET NIET ALLEEN

Het betreft een functie op onze locatie in Raamsdonksveer. Je komt te werken binnen de afdeling Planning die, naast de Master Planner, bestaat uit 2 Shopfloor Planners en een Orderdesk Officer. De afdeling wordt aangestuurd door onze Manager Planning en Logistics. De teamdoelstelling van de afdeling voor 2022 is het bevorderen van grip en het realiseren van een snellere doorstroming. Ondanks dat het team planning niet samen in één kantoor zit vindt er regelmatig teamoverleg plaats, zoekt men elkaar op voor een fijne lunchwandeling en gaan jullie jaarlijks op teamuitje.

Bedrijf

Internationaal opererende producent van hydraulische apparatuur en systemen voor industriële toepassingen en hulpdiensten.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ?

In deze fulltime functie kom je terecht bij een ambitieus en groeiend bedrijf waar genoeg ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en je krijgt 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen. Met daarnaast diverse opleidingsmogelijkheden denken wij dat je volop je kansen bij ons kunt benutten.

We hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert met en zonder familie. Daarnaast worden er jaarlijks diverse events georganiseerd, zoals een zomer-bbq en een kerstevent. Succesmomenten en jubilarissen worden samen gevierd. Verder zijn wij heel bewust met duurzaamheid bezig. Zowel in het ontwerp en productie van onze tools, als ook in de gebouwen die we hebben en in ons HR beleid. Sinds juli 2021 zijn we de trotse houder van de Groene Pluim, een onderscheiding voor duurzaam ondernemen. 

Profiel

WAT BRENG JIJ MEE?

Jij bent de professional die op hoog niveau kwaliteit levert en doordat je communicatief sterk bent weet je te overtuigen. Je onderscheidend vermogen zit in je helicopter view en je “drive” om processen te optimaliseren. Je krijgt hiervoor de ruimte en dit is dan ook een carrièrekans om jezelf verder in supply chain management te ontwikkelen. Je toont dan ook zeker doorgroeipotentieel. Je bent daarnaast nauwkeurig en analytisch sterk.

 • Een hbo werk- en denkniveau bij voorkeur richting (Technische) Bedrijfskunde / Supply Chain/ Logistiek
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving
 • Je hebt uitstekende kennis van Productielogistiek (bijv. APICS/CPIM)
 • Je hebt kennis/ervaring met verander strategieën als Lean en/of QRM
 • Je bent bekend met ERP pakketten en MS Office
 • Je hebt uitstekende kennis van Nederlands en goede kennis van Engels
 • Daarnaast beschik je over uitstekende rapportage en communicatieve vaardigheden
Doorsturen