Kostendeskundige

Doorsturen
 
  • Aanbod Werk en plezier gecombineerd!
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10017448
  • Locatie Zwolle
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Het team bestaat uit nuchtere, betrokken mensen met een goed gevoel voor humor en liefde voor wonen. Niet voor niets is ons motto bouwen met passie, wonen met plezier. Samen ontwikkelen en bouwen we woningen waar mensen graag willen wonen.

Functie

Als kostendeskundige / calculator ga je aan de slag op het kantoor in Zwolle en omgeving. De functie van calculator is een dynamische functie. Je werkt nooit langdurig aan één project. Samen met een team van specialisten werk je aan messcherpe prijsvorming van verschillende projecten met inzet van BIM. Je werkt in teamverband aan de verwerving van nieuwe projecten. Tijdens deze tenders speel je een belangrijke rol, want jij gaat op zoek naar slimme oplossingen en alternatieven. Daarnaast werk je aan verschillende type ramingen en begrotingen. Maar je kijkt verder dan alleen prijs, jij scant stukken op kansen en risico’s en ook hier kijk je met een creatieve blik. Daar waar je ruimte ziet voor slimme alternatieven, breng jij ze in. In je dagelijkse werk heb je veel contact met verschillende collega’s maar ook met onze co-makers, leveranciers, onderaannemers, architecten en constructeurs.

Bedrijf

 Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Degelijk ondernemen heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan. Continuïteit komt op de eerste plaats, gestage groei op de tweede. Daarmee floreren zij in goede tijden en blijven ze overeind als de bouwbranche in zwaar weer zit.

Aanbod

Er wordt veel van de nieuwe kostendeskundige / calculator, zeker wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar krijg je ook écht wat voor. Als je aan de slag gaat bij deze opdrachtgever, dan ga je aan het werk bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Daarnaast krijg je zekerheid bij een solide bedrijf en is er een goede balans tussen werk en privé. Als jij je goed voelt, dan voelt de opdrachtgever zich ook goed. Er is oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en successen worden gezamelijk gevierd. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Last but not least; je werkt met de leukste collega’s.

Profiel

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring op calculatiegebied. Heb je onlangs je opleiding Bouwkunde afgerond? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Samen zoeken we dan naar een passend opleidingstraject.

Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je kennis van calculatie- en softwarepakketten waaronder Kraan, NCalc, Solibri, Bluebeam, ben je op de hoogte van verschillende bouwmethodes, bouwmaterialen en –processen. Wij willen ons continu verbeteren, daarom vinden we het fijn als je kennis hebt van lean.

We horen graag van jou, wat jij nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie, dan kijken wij samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Doorsturen