Ervaren jurist Letselschade

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Insurance
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10017316
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Ben jij die gedreven en ervaren Jurist Letselschade met daarnaast ook kennis van werkgeversaansprakelijkheid, ervaren met het behandelen van zelfstandige schades en zaken waarin beroepsziekten van toepassing zijn. Dan is ARAG op zoek naar jou! Kom jij in 2022 ARAG versterken met jouw kennis en expertise, solliciteer dan nu! Deze vacature staat open voor diverse locaties.

Functie

Met jouw kennis van het werkgeversaansprakelijkheid, beroepsziekten en zelfstandige schades pak jij de zaken op waar niet iedereen in gespecialiseerd is. Jij bent de specialist en vindt het ernaast leuk om je kennis en expertise over te dragen aan je collega’s. Je wordt verantwoordelijk voor het behandelen van de zware en meer complexe letselzaken. In die rol beoordeel je dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je werkt hierbij nauw samen met o.a. de medisch adviseurs en collega’s van je team. Op eigen initiatief bezoek je nabestaanden en slachtoffers.

Bedrijf

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. ARAG maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken zij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. 

Aanbod

 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris (na corona kun je werken vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leusden)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen

Profiel

Je hebt een afgeronde universitaire Rechten studie en bent een ervaren Jurist Letselschade met minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen de genoemde specialismen ( werkgeversaansprakelijkheid, ervaring in het behandelen van letselschadezaken met zelfstandige schades en beroepsziekten). Het liefst heb je deze ervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een advocatenkantoor, verzekeraar of gespecialiseerd expertisebureau. Je hebt ervaring in het oplossen van (complexe) aansprakelijkheidsvraagstukken en hebt een goed rekenkundig inzicht.

Je beschikt daarnaast over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent klantgericht, kunt goed plannen en organiseren en bent empathisch. Tenslotte ben je een evenwichtige persoonlijkheid die in staat is op professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen.

Doorsturen