Productie Planner (Shopfloor)

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10017157
 • Locatie Raamsdonksveer
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Zorg jij ervoor dat wij onze montagecapaciteiten optimaal benutten en we onze klanten op tijd voorzien van hun aangekochte producten? Kom bij ons werken als Shopfloor Planner!

Functie

De Shopfloor Planner is verantwoordelijk voor de planning van onze afdeling, waar door zo’n 30 enthousiaste collega’s, onze baanbrekende technologie wordt omgezet in betrouwbaar en veilig gereedschap waarmee de specialisten hun werk optimaal mee kunnen uitvoeren.

JE FUNCTIE:

Als Shopfloor Planner draagt alles wat je doet bij aan het op tijd beleveren van onze klanten én het optimaal benutten van onze montagecapaciteit. Naast het verzorgen van een soepele doorstroming van de reguliere productieopdrachten aan de werkvloer, signaleer je tijdig knelpunten in bijvoorbeeld verbruik en tekorten en stem je deze af met de interne belanghebbenden. Bij verstoringen in productie draag je proactief oplossingen aan. Je wordt verantwoordelijk voor de planning binnen montage welke bestaat uit drie montagestraten, de slangenbank en de algemene montage hoek. Met behulp van het door jou opgestelde (realistisch) korte termijn plan, waarbij je rekening houdt met de beschikbare capaciteit en onderdelen, geef je na overeenstemming met de teamleiders de orders vrij en volg je de voortgang in de uitvoering van het plan nauwlettend op. Voor het opstellen van een goed korte termijn planning zal je in samenwerking en afstemming met de Masterplanner een Middellange Termijn Plan opstellen. In samenwerking met o.a. de Production Manager en de teamleiders draag je tevens actief bij aan het optimaliseren van de planning, het stroomlijnen van de werkprocessen en het verlagen van de voorraden.


JE DOET HET NIET ALLEEN:

Jij maakt onderdeel uit van het team Planning welke weer onderdeel is van het de afdeling Operations. Samen met de Manager Planning & Logistics en gedreven collega’s werk je aan een optimale afstemming tussen Sales en Production. De teamdoelstelling van de afdeling voor 2021 is het samen opstellen van een door Operations te realiseren plan dat conformeert aan de belofte van de interne klant. En ondanks dat het team planning niet samen in één kantoor zit vindt er regelmatig teamoverleg plaats en zoekt men elkaar op voor een fijne lunch wandeling.

Bedrijf

Internationaal opererende producent van hydraulische apparatuur en systemen voor industriële toepassingen en hulpdiensten.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ?

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een open bedrijfscultuur met collega’s die trots zijn op het werkzaam zijn bij onze internationale organisatie. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en ondernemerschap van onze medewerkers. Dit doen ze zodat zij het verschil in de organisatie kunnen maken en dat zij trots zijn op hun bijdrage aan onze organisatie. De cultuur vinden ze daarnaast ook erg belangrijk en ze geloven dat het de kwaliteit van de medewerkers en de juiste mindset is, die zich onderscheid van de concurrenten. Door voortdurend te investeren in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus blijft onze opdrachtgever de toegewijde partner in het leveren van innovatieve hydraulische gereedschappen wereldwijd. De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Verder wordt het volgende geboden:

 • 25 vakantiedagen
 • 6,5 ADV-dagen
 • Flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding
 • Een fanatieke personeelsvereniging, sportieve evenementen om aan deel te nemen en volop mogelijkheden om je talenten te benutten

Profiel

JE PROFIEL:

Om succesvol te kunnen functioneren beschik je over het volgende:

 • MBO/ HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Productie Planner of een soortgelijke functie binnen een productieomgeving.
 • Ruime ervaring met ERP systemen en goede kennis van MS Office.
 • Je kunt goed kunt plannen en organiseren, bent analytisch en communicatief sterk en je kunt jezelf als team player opstellen . Daarnaast voer je je werkzaamheden flexibel en nauwkeurig uit.
Doorsturen