(JUNIOR) PROCESTECHNOLOOG / MATERIAALKUNDIGE

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden – Moerdijk
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10017017
  • Locatie Moerdijk
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering, Industrial, Manufacturing, Automotive

Over deze vacature

Een mooie, veelzijdige positie op het gebied van staalbewerking; dit bij een oerdegelijke, financieel sterke & robuuste onderneming met "Duitse roots".

Functie

In deze veelzijdige rol richt je je op onderzoek, procesprestaties en structurele (proces)verbeteringen. Dit op een breed scala van gebieden, waaronder: productkwaliteit, veiligheid, milieu en efficiency. Je speelt voorts een rol bij het uitwerken van procestechnologische vernieuwingen m.b.t. omvangrijke, strategische investeringsprojecten. Ook voer je coördinerende werkzaamheden uit in projectvorm. Je rapporteert aan de Manager Innovatie & Ontwikkeling.

Bedrijf

Onze cliënt, Wuppermann Staal Nederland maakt onderdeel uit van het prestigieuze Duitse familiebedrijf Wuppermann AG. Met een roemrijke historie die teruggaat naar 1872. In het havengebied van de dynamische “Moerdijk regio” in Noord-Brabant, verzinkt Wuppermann Staal Nederland (WSN) staal op een hoogwaardig technologische manier. Tevens vinden processen plaats als: beitsen, walsen en overige (chemische) behandelingen. Momenteel is er een vacante positie voor (junior) Procestechnoloog / Materiaalkundige.

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden – Moerdijk

Profiel

(technisch) Academisch werk- & denkniveau, (eventueel) aangevuld met een aantal jaren werkervaring. Kennis van materialen (metallurgie) en oppervlakte bewerkingstechnieken is een pre. Goede sociale vaardigheden en Nederlands als Engels taalvaardig. Betrouwbaar, flexibel, resultaatgericht en een echte teamplayer.

Doorsturen