IT-Support medewerker

Doorsturen
 
 • Aanbod Ondernemerschap & Doorgroeimogelijkheden!
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10017100
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Ben jij een proactieve IT’er met een service- en oplossingsgerichte houding? Kan jij samen met je team zowel operationeel als functioneel bijdragen aan efficiëntie op IT-gebied? Zie jij naast de operationele ondersteuning ook uitdaging in het verder functioneel ontwikkelen van applicaties? Dan is dit een kans die jij moet grijpen! Voor onze eigen IT afdeling zoeken wij een gemotiveerde IT’er die onze ambitieuze groei op IT-gebied mede faciliteert. Wil jij werken voor een internationaal, succesvol en toonaangevend bedrijf? Lees dan verder.

Functie

“Hier haal ik voldoening uit”, denk je nadat je een collega hebt geholpen met een IT-vraagstuk. Het oplossen van operationele IT-problemen is voor jou je tweede natuur. Dat je collega’s zich door jou goed geholpen voelen, motiveert je extra voor de rest van de dag. Een dag met mooie IT-uitdagingen, zowel op operationeel als functioneel niveau. Naast het verhelpen van IT-issues van medewerkers, denk jij namelijk samen met het IT-team na over hoe jullie deze issues in de toekomst structureel kunnen verhelpen. Het sparren over deze verbetermogelijkheden geeft je energie. Sterker nog, jij bent meestal degene die deze gesprekken initieert. Het IT-servicevak is je kortom op het lijf geschreven, en je weet: in de dynamische wereld van IT zijn altijd mogelijkheden om dingen anders te doen, met jouw enthousiasme voor het vak vind jij de béste manieren.


Als IT-Support Medewerker bij YER ben je actief binnen ons IT support-team. Met jouw IT-skills til je dit team naar een hoger niveau. Jij bent een proactieve probleemoplosser die collega’s tevreden weet te maken. Je verhelpt dagelijkse issues gerelateerd aan IT door telefonisch, fysiek en/of door screensharing medewerkers bij te staan. Daarnaast denk je actief mee over structurele verbetermogelijkheden en wordt er gewerkt aan verschillende projecten, onder meer gericht op werkplekinrichtingen, systeemmigraties en internationale uitbreidingsplannen.

Je bent medeverantwoordelijk voor User Management: zowel de IT-onboarding als exit van medewerkers regel jij;

 • Je managet devices en assets zoals onder meer de uitgifte, inname en bestellingen van laptops
 • Je faciliteert support voor IT-teams gedurende incidenten
 • Je werkt projectmatig aan actuele verbetermogelijkheden, zoals het optimaliseren van interne communicatie, migratie Zendesk en werkplekinrichting
 • Je borgt follow-ups en rapportages van incidenten en problemen
 • Je structureert werkzaamheden IT-breed door manuals en checklists op te stellen
 • Ruimte om verantwoordelijkheid te nemen in applicatiebeheer en je daar nog verder in te kunnen ontwikkelen, om van nog meer toegevoegde waarde zijn voor je interne klanten

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).
Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

YER biedt je een prettige, professionele werkomgeving. Wij staan als organisatie onder andere voor ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Binnen deze functie krijg jij alle ruimte en vrijheid om kansen te spotten en deze op jouw eigen manier om te zetten in successen. Naast een dynamische werkomgeving waar je onbeperkte (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden hebt, biedt YER jou:

 • Een uitstekend salaris van € 35.000 – 50.000, afhankelijk van kennis & ervaring
 • 24 vakantiedagen
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden zoals e-learning, trainingen en meer
 • Dé kans om morgen nog te beginnen

Profiel

YER zoekt een proactieve probleemoplosser met een sterke verbeteringsdrang: je weet zowel je operationele taken te voltooien als actief mee te denken aan structurele verbeteringsmogelijkheden. Daarnaast ben jij oplossings- en servicegericht en weet jij collega’s tevreden te houden (of weer tevreden te maken). Verder voldoe je aan onderstaande criteria:

 • Je hebt minimaal mbo denk- en werkniveau in de richting van ICT of hebt al ervaring in de praktijk opgedaan in een soortgelijke functie
 • Je hebt ruime ervaring met Servicedesk tools inclusief het genereren van rapportages over de voortgang.
 • Je hebt kennis en ervaring met MS365 en user management in active directory, zoals Microsoft Azure en Exchange online
 • Algemene kennis van helpdesk applicaties en servicedesktools zoals Freshdesk/Zendesk is een pre
 • (Basis)kennis van Salesforce, Navision (Microsoft Dynamics), AnyWhere365, Sharepoint en Teams is ook een pre
Doorsturen