Scrum master

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitdagend, ambitieus en ruimte voor groei!
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10016545
 • Locatie Overijssel
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij deze high-tech organisatie met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. De medewerkers, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen.

De opdrachtgever helpt klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. Zij spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij ze ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity.

Functie

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in zelfsturende Scaled Agile/Scrum teams. De teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, integratie en validatie en regelmatige product demonstraties.

Als Scrum Master faciliteer je je Scrum team volgens de Agile principes en het Scrum proces. Samen met het team en de Product Owner haal je alles uit de kast om resultaten tijdig, met de juiste kwaliteit en binnen budget te halen. Je hebt het vermogen om in een team te werken als facilitator, proactief en met de nodige flexibiliteit om te reageren op veranderende omstandigheden.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).
Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

 • een interessante baan binnen een leuk team in een internationale hightech omgeving;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch/management/commercieel of internationaal vlak;
 • een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work-life balance belangrijk is;
 • goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Profiel

Als Agile Scrum Master heb je ervaring met:

 • het sturen, faciliteren, motiveren en coachen van Agile/Scrum team(s), waarbij je samen met het team aan de programmaeisen voldoet (kwaliteit, budget en langere termijn planning);
 • de Agile principes en deze weet je ook uit te dragen naar anderen, je kent de toegevoegde waarde van iteratieve development en delivery;
 • het initiëren van veranderingen en het begeleiden van proces verbeteringen;
 • creëren van een goede werkrelatie tussen diverse stakeholders als Scrum Team, Product Owner of Project/Product Manager;
 • je bent sterk in je communicatie en in het geven en ontvangen van feedback;

Een Scrum Master werkt mee aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe softwareoplossingen. Een achtergrond in Test-Engineering of Software-Engineering is daarom benodigd. Kennis en ervaring met de volgende tools of technieken zijn daarbij belangrijk: Linux, Java, Swing, C/C++, networking, Unit-Testing, Test-Automation, Jenkins, Nexus, Maven/Gradle, GIT/SVN en Continuous Integration & Delivery.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Doorsturen