Mechanisch Constructeur / Projectleider

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede voorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10016379
  • Locatie Raalte
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Samen met het project team ga je aan de slag met het ontwerpen van productie middelen, machines en productielijnen. Hierbij ga je als Mechanisch constructeur / Projectleider aan de slag om verschillende projecten te realiseren, namelijk: het realiseren van machines gebaseerd op bewezen technologie en het ontwerpen van geheel nieuwe technologieën. Daarnaast ga je met 3D-CAD in Solidworks aan de slag om nieuwe productie methoden en processen te ontwikkelen en te testen. Wij zijn op zoek naar iemand die nauwkeurig te werk gaat, creatief en zelfstandig is en hierdoor de vaardigheid heeft om het project team door het gehele proces van ontwerp, inkoop, realisatie tot aan de installatie en training bij de klant kan leiden.  

Functie

Je gaat bezig met het vertalen van concepten, specificaties en offertes naar het mechanisch ontwerp. Ook ga je bezig met het uitwerken van ontwerpen incl. 3D-CAD ontwerp, technisch constructie dossier en detailtekeningen. Naast het aansturen van het project team ga je ook aan de slag met het verzorgen van periodieke vergaderingen en het beheren van de planning, het budget en de taakverdeling. Ook ga je andere projectwerkzaamheden begeleiden zoals inkoop, realisatie en testen. Je bespreekt de technische verloop van projecten met opdrachtgevers, je gaat aan de slag met het opstellen van documentatie en gebruikershandleidingen en rapporteert voortgang van verschillende werkzaamheden. Ten slotte verwachten wij iemand met een pro actieve houding op de afdeling engineering.

Bedrijf

Dit bedrijf is een particuliere fabrikant van lamineerapparatuur met een eigen productiefaciliteit en een eigen ingenieursteam in Nederland. Zij proberen de beste lamineerapparatuur te leveren door het toe te passen van relevante werkervaring, kennis en creativiteit.

Aanbod

Het betreft een functie waar je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt, met het doel om op termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever. Wij bieden een baan met grote betrokkenheid binnen verschillende aspecten van de machinebouw. Een fijne werksfeer met een team dat erg open is en enthousiast te werk gaat. Eigen input ter verbetering van de bedrijfsvoering krijgt veel waardering. Ook brengt deze baan veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid met zich mee op een afdeling die erg flexibel is. Voor het vaststellen van uw salaris wordt er gekeken naar je leeftijd en ervaring. 

Profiel

Je beschikt over een HTS of Technische Universiteit denk niveau die je hebt verkregen door relevante werkervaring of opleiding. Wij zoeken iemand met een relevante werkervaring binnen de machinebouw van minimaal 5 jaar. Je hebt ervaring met werken in samenwerkingsverband met collega’s van software en elektronica. Ook zoeken wij iemand met affiniteit voor Solid works of soortgelijke 3D CAD Programma’s. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het spreken en/of schrijven van Duits en Frans is altijd een pre. 

Doorsturen