Marketing Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Marketing & Communication
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10015813
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche IT & Telecom, Medical & Health

Over deze vacature

Ben jij een ervaren Marketing Manager die zelfstandig de Marketing van een bedrijf op kan stellen? Weet jij als geen ander leads te genereren met jouw marketingplannen? Dan is dit een uitdaging die je moet grijpen! Voor Sensara zoeken wij een Marketing Manager die Sensara helpt haar missie te realiseren. Samen met Sensara help jij zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Klaar voor een uitdaging die gepaard gaat met veel vrijheid en ruimte voor initiatief? Lees dan verder!

Functie

Als Marketing Manager bij Sensara ben je verantwoordelijk voor het creëren van exposure en lead generatie. Jij introduceert en enthousiasmeert de markt met hun missie: “Sensara helpt zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren.”.

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van de Marketing bij Sensara. Jij stelt een marketingplan op en realiseert dit plan met als doel meer exposure en leads te genereren. Jij selecteert de marketingkanalen die helpen de doelstellingen te realiseren, denk hierbij aan SEO, SEA, nieuwsbriefmarketing, socials. Je beheert, meet en analyseert de effectiviteit hiervan na implementatie. Hiermee bewaak je de doelstellingen die zijn opgenomen in het marketingplan en verzeker je efficiëntie. Jij bent op de hoogte van marktontwikkelingen en speelt hier proactief op in. Met je zelfstandige, commerciële en resultaat gedreven houding weet jij de doelstellingen van Sensara te realiseren.

Bedrijf

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. Wereldwijd neemt de vergrijzing sterk toe. Technologie is hierbij één van de meest belangrijke oplossingen. Sensara helpt, door middel van zorgtechnologie, zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Door de groei van deze scale-up is er ruimte ontstaan voor een Marketing Manager die verder bouwt aan de organisatie. Met het uitbouwen van de organisatie maak jij het leven van zorgvragende beter, hoe mooi is dat?

Aanbod

Sensara biedt jou een ondernemende, uitdagende omgeving. Jij krijgt de uitdaging om Marketing van scratch op te bouwen: dit gaat gepaard met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Naast een uitdagende werkomgeving biedt Sensara een uitstekend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Voor Sensara zoekt YER een Marketing Manager die proactief reageert op de kansen die onze markt biedt. Je bent zelfstandig, innovatief en creatief. Verder heb jij:

 • Een afgeronde Master in de richting van Marketing
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in de B2B-omgeving
 • Affiniteit met zorg en technologie is een pre
 • Communicatieve vaardigheden: jij werkt samen in een multidisciplinaire omgeving
 • Een commerciële, analytische mindset
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschift
Doorsturen