Medewerker inkoop/verkoop parts

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015801
 • Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Automotive

Over deze vacature

Heb jij kennis en ervaring met het optimaliseren van de voorraad? Ben jij ondernemend, autonoom en verantwoordelijk? Dan hebben wij een ideale kans voor jou! Voor STILL zoeken wij een medewerker inkoop/verkoop spare parts die de organisatie en opdrachtgevers tijdig voorziet van goederen. Klaar voor een uitdagende functie gepaard met autonomie en verantwoordelijkheid?

Functie

Als medewerker inkoop/verkoop spare parts ben jij verantwoordelijk voor inkoop-, verkoop- en bestelproces. Jij voorziet klanten en collega’s tijdig van de benodigde goederen door de voorraad te beheren. Jij ziet het als een uitdaging om de voorraad zo optimaal mogelijk te beheren: jij bent bewust van voorraadkosten, veiligheidsvoorraad en de technische- en economische voorraad. Daarnaast weet jij in te schatten wat voor een impact welk product heeft op de voorraad, hierin neem jij de grootte en verwachtte omloopsnelheid in het achterhoofd. Jij bestelt goederen en diensten tegen zo gunstig mogelijke leveringsvoorwaarden en een zo klein mogelijk leveranciersbestand: onderhandeling skills zijn hierin onmisbaar. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het in archiveren en administratief verwerken van de ingekochte en/of nog te leveren goederen en bijhorende voorwaarden
 • Het verkopen van onderdelen, afhandelen van bestellingen en bijdrage leveren aan omzet-verhogende activiteiten
 • Het voorbereiden en verwerken van eventuele retourzendingen

Jij komt terecht in een team van drie andere inkopers. Jij bent direct in contact met deze inkopers. Daarnaast communiceer jij de voorraad met de zes planners. Samen met hen voorzie jij de 95 monteurs en klanten van de benodigde materialen. Dit vereist communicatieve en projectmanagement vaardigheden: jij bent een spin in het web die meerdere stakeholders tevreden houdt met jouw voorraadoptimalisatie.

Bedrijf

Sinds 1920 heeft STILL zich ontwikkeld tot een toongevende leverancier voor intelligentie-techniek voor de interne logistiek. Samen met 9.000 gekwalificeerde medewerkers met verschillende achtergronden werken ze samen om in alle opzichten te voldoen aan de eisen van hun klanten over de hele wereld. STILL levert hoogwaardige vorkheftrucks en innovatieve dienstverlening. Dit met de STILL-waarden centraal: integriteit, samenwerken, moed en uitmuntendheid. 

Aanbod

STILL biedt jou een autonome, verantwoordelijke werkomgeving met internationale doorgroeimogelijkheden. STILL is een platte organisatie met vrijheid; een plek waar ondernemerschap resulteert in innovatie. Daarnaast biedt STILL een uitstekend salaris aangevuld met een uitgebreide lijst secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit omvat onder andere een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, minimaal 40 vrije dagen, studiekostenregeling en collectieve zorgverzekering. STILL spreekt de waardering voor de medewerkers niet alleen uit, maar realiseert deze belofte ook in vorm van een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. 

Profiel

STILL is op zoek naar een kandidaat met minimaal hbo denk- en werkniveau met technische en administratieve kennis. Jij snapt hoe verschillende producten meer invloed hebben op de voorraad, mede door hun omlooptijd en grootte. Daarnaast herken jij jezelf hierin:

 • Je hebt affiniteit met proces logistiek
 • Je bent verantwoordelijk, ondernemend en autonoom
 • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Duitse Taal, zowel in woord en geschrift
Doorsturen