Service Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015998
 • Locatie Appingedam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

In verband met haar positieve groei, zijn wij voor Bollegraaf Recycling Solutions op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze, Service Manager. 

Heb jij een technische achtergrond, wil jij impact hebben op een duurzame wereld en wil jij Bollegraaf helpen groeien? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou.

Functie

De Service Manager maakt deel uit van de After Sales afdeling en rapporteert aan de After Sales Director. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opbouwen en in stand houden van de service- en onderhoudsorganisatie en het technical support team. Je bent budgetverantwoordelijk en geeft op coachende wijze leiding aan de 18 medewerkers in jouw team. Jouw team verhelpt storingen aan installaties en is verantwoordelijk voor de realisatie van de service propositie van Bollegraaf, waaronder preventief en predictief onderhoud en diverse vormen van onderhoudscontracten. Je brengt de technologische ondersteuning naar een hoger plan door bijvoorbeeld IoT-toepassingen en inzet van hulpmiddelen voor remote service. Ook het trainen van klanten, medewerkers en service partners vallen binnen het verantwoordelijkheidsgebied. Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en de bezettingsgraad van de serviceorganisatie en wordt daarbij ondersteund door de Central Support Officers. Je ziet altijd kansen om de klant extra van dienst te zijn met diensten en producten van Bollegraaf. Regelmatig (nationaal en internationaal) klantbezoek is onderdeel van de functie.

Bedrijf

Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. Zij hebben vestigingen en agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië en de machines vind je terug over de hele wereld. Zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf machine verwerkt!

In Appingedam en Emmen werken circa 200 werknemers continu aan de producten. Van R&D tot productie alles hebben ze in eigen ‘huis’. Met de producten leveren zij een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. 

De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Je kunt je vast voorstellen dat zij zich in een groeimarkt begeven, hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire-economie waar veel overheden naar streven.

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming
 • Leuk en professioneel team
 • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen per jaar.

Na een jaarcontract via YER krijg je bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid voor een rechtstreeks dienstverband bij de Bollegraaf. Hier krijg je dan:

 • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen Adv-dagen voor extra salaris
 • Een actieve personeelsvereniging

Profiel

Je bent een klant- en resultaatgericht persoon. Een hands-on leider die zijn of haar team stimuleert en ontwikkelt. Je hebt ervaring in een technische serviceomgeving en/of technisch projectmanagement in een leidinggevende rol. Operationele ervaring in een buitendienstfunctie is een sterke pre. Vanuit je ervaring en expertise lever je een bijdrage aan de verdere inrichting en professionalisering van de werkprocessen. Je hebt een hbo (+) werk- en denkniveau. Een kritische visie en iemand die klanten, medewerkers en de interne organisatie op zaken durft aan te spreken. Je hebt een ondernemende denkwijze waarin je denkt in kansen en oplossingen. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (daarnaast is Frans een pre).

Doorsturen