Teamleider Verspaning

Doorsturen
 
 • Aanbod Unieke producten en een top werkgever
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015942
 • Locatie Raamsdonksveer
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij de gedreven, resultaatgerichte en communicatief sterke leider die graag samen met het team kwalitatief hoogwaardige producten tijdig levert? Heb jij ruime leidinggevende ervaring om de medewerkers te leiden in de snelgroeiende Holmatro organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Teamleider Verspaning geef je leiding aan een groep CNC-verspaners binnen onze Business Unit Rescue. Je coacht en begeleid je team zodat zij een kwalitatief juist product tijdig leveren. Je fungeert als vraagbaak voor je medewerkers en als intermediair naar de Production Manager. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de bewaking en toezicht als het gaat om de aspecten veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

In samenspraak met de Technical Coördinator en Project Manager draag je bij aan het optimaliseren en inrichten van de productiemiddelen en formuleren van functionele specificaties bij investeringen.

Bedrijf

Holmatro is een internationaal bedrijf dat hydraulische apparatuur en systemen produceert voor industriële toepassingen en hulpdiensten met behulp van hydraulische redgereedschappen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en werd in 1967 opgericht om hydraulische apparatuur te leveren aan de scheepsbouw.


HOLMATRO RESCUE - YOU CAN COUNT ON US, FOR LIFE!

Werken bij Holmatro betekent werken in een open bedrijfscultuur met collega’s die trots zijn op het werkzaam zijn bij een internationale organisatie. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en ondernemerschap van onze medewerkers. Dit doen we zodat jij het verschil in de organisatie kunnen maken en dat jij trots bent op jouw bijdrage aan de organisatie. Cultuur vinden ze daarnaast ook erg belangrijk en ze geloven dat het de kwaliteit van de medewerkers en de juiste mindset is, die zich onderscheid van de concurrenten. Door voortdurend te investeren in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus blijven zij als Holmatro, de toegewijde partner in het leveren van innovatieve hydraulische gereedschappen wereldwijd.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een internationale organisatie op onze locatie in Raamsdonksveer. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij investeren voortdurend in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus. Onze enthousiaste medewerkers staan hierbij in hun kracht, versterken en activeren elkaar. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en gezond verstand gebruiken zijn hierbij de sleutelwoorden.

Salaris en arbeidsvoorwaarden:

 • de hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dag
 • reiskostenvergoeding
 • opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je talenten te benutten


WAT OOK HOLMATRO MAAKT:

We hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Daarnaast worden er jaarlijks diverse evenementen, zoals een zomer-bbq en een kerstevent, gehouden. Succesmomenten en jubilarissen worden samen gevierd. Dagelijks is er (gratis) fruit en ze hebben een kantine met een uitgebreid lunch assortiment. Beneden hebben ze oploskoffie, maar als je 2 trappen neemt de lekkerste bonen espresso’s. Je treft collega’s met passie voor en kennis over fietsen; ligfietsen, MTB, wielrennen, en ook bikers die racen op Zandvoort. Verder zijn zij sinds juli 2021 de trotse houder van de Groene Pluim, een onderscheiding voor duurzaam ondernemen.

Profiel

WAT BRENG JIJ MEE?

Je bent een coachende leidinggevende en bent een kei in het motiveren en stimuleren van je medewerkers waardoor je je team naar een hoger niveau brengt. Met je innovatieve en creatieve ideeën zoek je altijd naar de juiste oplossingen. Je bent, accuraat en resultaat georiënteerd. Je komt afspraken na en kunt onder enige tijdsdruk werken.


Verder heb je:

 • Een afgeronde MBO/ HBO opleiding bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde/ of soortgelijke technische richting.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een productieomgeving.
 • Je hebt ervaring met metaalbewerking, meettechnieken en diverse programmeermethoden.
 • Je hebt vaktechnische kennis van en affiniteit met conventioneel en CNC verspanen.
 • Het is een pre als je zelf de ervaring hebt achter conventionele en/of CNC-machines.
 • Je hebt affiniteit met mechatronische gereedschappen.
Doorsturen