Inkoper

Doorsturen
 
 • Aanbod Een passend salaris
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015903
 • Locatie Rijssen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction, Engineering, High Tech

Over deze vacature

Heb je al ervaring als inkoper? Lijkt het je leuk om mee te denken en het optimaliseren van civiele projecten binnen een innovatieve organisatie? Lees dan verder!

Functie

Wat houdt het in?

Je voornaamste taak is het inkopen van materialen en diensten voor projecten en tenders. Samen met de projectleiding bedenk je de inkoopstrategie en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de contractvorming. Je vertaalt hierbij de strategie naar een inkoopplan. Het aanvragen van offertes en het onderhandelen met leveranciers en onderaannemers behoort tot een van je kerntaken. Hiervoor vraag je offertes aan en vergelijk en evalueer je deze om de beste offertes uit te kunnen kiezen. Daar komt ook het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers bij kijken. Daarnaast houd je je bezig met het continu bewaken van jouw plannen, processen en voortgang. Je denkt ook strategisch mee over het optimaliseren en verbeteren van projectaanpak en organisatie. Het inventariseren van de leveranciersprestaties in de markt en de behoefte van de organisatie, signaleren van discrepanties hierin en initiëren van passende verbetertrajecten behoort ook tot een van je werkzaamheden. 

Bedrijf

Het bedrijf is de meest ervaren civiele aannemer van Nederland. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. 

Denk hierbij aan: Hoogwatergeul, ondergrondse parkeergarages en de nieuwe zeesluis.

Het bedrijf kenmerkt zich door ondernemerschap, samenwerken en lef en medewerkers worden gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Zo worden kansen voor zichzelf en voor het bedrijf gecreëerd.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Een uitstekende werksfeer;
 • Een passend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
 • Ook geven we je genoeg opleidingsmogelijkheden. 

Het betreft een functie waar je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt, met het doel om op termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Profiel

Waar moet je aan voldoen?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau aangevuld met relevante inhoudelijke opleidingen en certificeringen. We zoeken iemand die minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft in de civiele betonbouw. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je goed samenwerken, adviseren, plannen en organiseren. Je hebt een goed analytisch vermogen en overtuigingskracht zodat je het team en jezelf scherp houdt tijdens het proces om het gewenste resultaat te krijgen. Hierbij helpt het ook dat je financieel bewust, resultaatgericht en ondernemend bent. Je bent ook niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen. 

Doorsturen