Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening

Doorsturen
 
 • Aanbod Salaris dat met jou meegroeit!
 • Vakgebied Public
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10015749
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Public & Civil, Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Ben jij pas afgestudeerd en wil je een vliegende start in je carrière als Adviseur Ruimtelijke Ordening? Dat kan! Door de krachtige combi van doelgericht leren en werkervaring opdoen via YER ben jij straks dé specialist op gebied van Ruimtelijke Ordening. 

Functie

Wijzigende wetten zorgen voor een dringende behoefte aan planologen. Professionals die zich gepassioneerd bezighouden met ruimtelijke ordening zijn hun gewicht in goud waard! Daarom bieden wij jou graag deze unieke kans die jou gaat ontplooien tot een expert in jouw vakgebied! De basis kennis bezit jij en wij hebben alle tools in huis om hierop verder te borduren. Bij aanvang leer je allereerst alles omtrent de huidige Wabo-wetgeving. Hierdoor kun je onder meer snel principeverzoeken en planschadeverzoeken behandelen en ruimtelijke onderbouwingen opstellen. Ook leer je bestemmingsplannen te vinden, lezen en erover te adviseren. Uiteraard houden we ook rekening met de invoering van de al dan niet in de voeren Omgevingswet, door middel van hierop aansluitende modules. Parallel aan je leertraject word je ingezet als Adviseur Ruimtelijke Ordening binnen een Nederlandse gemeente of omgevingsdienst uit ons uitgebreide netwerk. Je kunt bij een G4-gemeente werken, maar ook bij gemeenten met inwoners tussen de 1.500 en 100.000 inwoners. Afhankelijk van de omvang van de gemeente spelen er andere problematieken. Je houdt je als Adviseur Ruimtelijke Ordening onder meer bezig met bestemmingsplannen, principeverzoeken en planschadeverzoeken: je werkt dus op het snijvlak van ruimtelijke-ordening-wetten en de inwoners van gemeenten. Na afloop van het leertraject ben je gecertificeerd Adviseur Fysieke Leefomgeving! Hoe tof is dat?

Bedrijf

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de publieke sector. YER denkt actief mee met gemeentes en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele uitdagingen in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we gemeentes, omgevingsdiensten én hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.

Aanbod

Als we jou selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Je krijgt daarom direct bij aanvang een tweejarig contract bij YER. Je overige voordelen:

 • Een startsalaris van € 2.500 o.b.v. 36 uur. Na 6 maanden stijgt dit naar € 2.750. Na het eerste jaar ontvang je € 3.250 en de laatste 6 maanden € 3.500 – je loon groeit dus netjes mee met je ervaring.
 • Je werkt bij alle opdrachten 36 uur. Dit houdt in de praktijk in dat je 4 dagen 9 uur werkt en elke week een dag vrij hebt, óf je 8 uur per dag werkt en eens in de twee weken een dag vrij hebt.
 • Wanneer je opdracht wat verder weg is krijg je een A-klasse leaseauto, die je ook privé mag gebruiken, inclusief tankpas. Ook een ov-vergoeding of vergoeding van gereden kilometers met eigen vervoer is mogelijk.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • 8,33% vakantiegeld


Profiel

Je staat aan het begin van je carrière en bent leergierig. Ook heb je bij voorkeur stage-ervaring bij een gemeente of andere overheidsinstantie.

 • Hbo/wo-opleiding Sociale Geografie of Planologie afgerond
 • 36 uur per week beschikbaar 
Doorsturen