Inside Sales Representative

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; standplaats: St.Niklaas
  • Vakgebied Customer Service
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10014567
  • Locatie Sint-Niklaas
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing, Wholesale, Industrial, Logistics & Transportation

Over deze vacature

Een afwisselende en dynamische verkoop rol bij een internationale, snelgroeiende speler op het gebied van elektrotechnisch componenten.

Functie

In deze verantwoordelijke rol, waarbij je een cruciale schakelfunctie vervult tussen klanten en de interne organisatie, onderhoudt je relaties, adviseer je klanten en ondersteun de collega’s van de buitendienst. Natuurlijk betekent dit dat je veelvuldig telefonisch contact hebt, e-mails afhandelt en middels offertes opstellen (en eventueel nabellen) een waardevolle bijdrage levert aan de groei van de organisatie.

Bedrijf

Onze cliënt, de Cable Connectivity Group, betreft een gerenommeerde, internationale onderneming, die zich positioneert als een voorraadhoudende importeur en leverancier van elektrotechnische componenten. Denk hierbij aan kabelbescherming, kabelconnectie, kabels, transformatoren en zelfs gestabiliseerde voedingen. Zij bedient een brede doelgroep van afnemers binnen de machinebouw, trein- en tramindustrie, automotive, telecom- en installatiesector. Bij deze succesvolle, technisch hoogwaardige onderneming is er momenteel ruimte voor een gedreven, enthousiaste Inside Sales Representative.

Aanbod

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 

Profiel

Je neemt relevante werkervaring mee vanuit een commerciële binnendienst rol. Uiteraard ben je communicatief sterk en hebt je gevoel voor het verkoopproces. Je bent betrouwbaar, kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Gezien de diversiteit aan klanten, is naast Nederlands ook de Franse taalvaardigheid een must.

Doorsturen