Klantmanager Inkomen

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Public
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10015055
  • Locatie Limburg
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
  • Branche Sociaal domein

Over deze vacature

Werk als Klantmanager Inkomen bij een gemeente in jouw regio. Met jouw kennis van de Participatiewet, communicatieve skills en doortastendheid als tools, beoordeel je diverse aanvragen via persoonlijke en telefonische gesprekken.

Je kunt via YER op diverse manieren aan de slag als Klantmanager Inkomen: ZZP, interim en gedetacheerd. Je wordt beloond met een concurrerend salaris en geniet van unieke extra’s. Lees dus verder en solliciteer onderaan de pagina.

Functie

Je komt in dienst van YER en gaat via ons aan de slag bij diverse opdrachtgevers: Nederlandse gemeenten die ons vragen om goede Klantmanagers Inkomen.

Als Klantmanager Inkomen verzorg je de uitvoering van de Participatiewet. Jij bent verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen voor levensonderhoud, bijzondere bijstand en/of minimaregelingen.

Je beoordeelt deze aanvragen op rechtmatigheid via telefonische én persoonlijke intake- en opvolggesprekken. Je herkent als geen ander als iets lijkt op fraude en komt in de actiemodus als je dit kunt onderzoeken.

Als klantmanager Inkomen werk je waar de wet en de samenleving samenkomen: interessant, afwisselend en uitdagend werk voor juridische professionals die graag werken vanuit analytische én menselijke benadering. 

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).
Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Als Klantmanager Inkomen word je goed beloond door YER en geniet je van unieke extra’s. Jouw voordelen op een rij:

·         Een salaris van 4.048,- bruto per maand o.b.v. 36 uur

·         25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag

·         Een mooie pensioenregeling via StiPP, zodat jij niets hoeft te vrezen op je oude dag

·         Reiskostenvergoeding of een lease auto

·         Interessante opdrachten binnen het sociaal domein

·         Begeleiding tijdens opdrachten door een ervaren consultant, waar je altijd terecht kunt en waarmee je een goede zakelijke relatie opbouwt

·         De functie biedt genoeg ruimte voor een goede werk-privébalans

·         Opleidings- en trainingsmogelijkheden via het YER Kenniscentrum, zoals inhoudelijke cursussen over de Participatiewet, trainingen in gespreksvaardigheid en andere skills die bij jouw ambitie passen

·         Colleges over jurisprudentie en ontwikkelingen, zodat je altijd up-to-date blijft

Profiel

Je bent van nature onderzoekend, nauwkeurig, vriendelijk en behulpzaam ingesteld. Verder heb je:

·         Een relevante afgeronde hbo-opleiding, zoals SJD of Maatschappelijk Werk

·         Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

·         Ervaring met GWS4all/Suite, Civision en/of Suwinet

·         Up-to-date kennis van wet- en regelgeving, in het bijzonder de Participatiewet

·         Minimaal 1-2 jaar recente ervaring in een gemeentelijke omgeving

Doorsturen