Technisch Schrijver

Doorsturen
 
  • Aanbod Technisch Schrijver binnen de variërende omgeving van VDL ETG
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10015067
  • Locatie Eindhoven
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Bij VDL ETG Eindhoven ontwikkelen en produceren we (high tech) complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Wij bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.Functie

Als technisch schrijver ontwikkel je samen met een team collega schrijvers en illustratoren duidelijke instructies die de productie ondersteuning biedt tijdens het productieproces van complexe, mechatronische (sub)systemen en modules. Hoe complex het product of proces ook is, jij weet de productiehandelingen helder te verwoorden. Als technisch schrijver ben je verantwoordelijke voor diverse uitvoerende werkzaamheden.


Belangrijke taken zijn:

·         Technische werkinstructies ontwikkelen tijdens de industrialisatie van nieuwe, uitdagende projecten

·         Bestaande instructies updaten en onderhouden

·         Initiatief nemen in het verder professionaliseren van digitale, interactieve instructies

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).
Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Wat bieden wij?

Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. 

Profiel

Jouw profiel:

·         Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO opleiding

·         Technisch affiniteit

·         Je bent in staat om montagevolgordes te bepalen

·         Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

·         Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband samenwerken

·         Deadlines zijn voor jou geen probleem

·         Je bent proactief en beschikt over daadkracht

·         De Nederlandse taal is een vereiste

Doorsturen