Regional Account Manager New Business

Doorsturen
 
 • Aanbod € 95.000 OTE
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10014552
 • Locatie Dordrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Food, Feed, Pharma, Wholesale

Over deze vacature

Eten en drinken is een beleving! Selecta heeft met haar food and beverage solutions een uniek en onderscheidend totaal concept ontwikkeld. De organisatie is Europees marktleider op het gebied van onbemande koffieconcepten, fris-, snack-, en fresh food-oplossingen op kantoor of onderweg. Om verdere groei te faciliteren is YER voor Selecta op zoek naar een Regional Account Manager New Business.

Functie

Als Regional Account Manager New Business maak je deel uit van het salesteam van Selecta. In deze functie rapporteer je aan de Business Development Director. Jij onderscheidt jezelf door creatieve koffie- en food concepten in de markt te zetten bij nieuwe klanten in Nederland. Als Regional Account Manager New Business bewerk je planmatig het marktsegment. Selecta is een stabiel bedrijf met een jarenlang trackrecord en kennis van de markt. Hierdoor is de organisatie bekend met de belangrijkste potentiële klanten. De markt kenmerkt zich door langdurige en inhoudelijk complexe sales trajecten. Je stelt hiervoor een new business accountplan op en maakt inzichtelijk welke acties en support er nodig is om een gezonde salesfunnel te verzorgen. Je wordt daarbij op professionele wijze ondersteund met up-to-date tools en instrumenten zodat jij kan doen waar je energie van krijgt. Namelijk het doelgericht en gestaag opbouwen van een langetermijnrelatie met potentiële klanten. Hierbij ben jij de expert en volwaardig gesprekspartner van een gevarieerde DMU (Facility, HR, Marketing, Finance, Management en Directie). Tijdens gesprekken weet jij de latente behoefte te achterhalen en de potentiële klant te “challengen” waarbij je optreedt als trusted advisor. 

Bedrijf

Selecta biedt als marktleider in Europa koffieconcepten en fris, snack & fresh food oplossingen voor kantoor, onderweg en in de horeca. Selecta inspireert met innovatieve en duurzame concepten van wereldklasse. Zo heeft de organisatie een strategisch partnership met Starbucks en Lavazza. Tevens heeft de organisatie een eigen koffiebranderij waar met trots en op ambachtelijke manier het eigen merk Pelican Rouge wordt gebrand. Daarnaast blinkt Selecta uit met “Foodie’s MicroMarket”. Zo verzorgt en exploiteert Selecta de “Albert Heijn to go” concepten bij klanten op kantoor of onderweg. 

Kijk hier voor meer informatie over het partnership met Albert Heijn to go: https://www.selectavending.nl/andere-concepten/micromarket/

Kijk hier voor meer informatie over de dienstverlening van Selecta: https://www.selectavending.nl/over-selecta/over-ons/

De passie van Selecta is: Joy to Go! Selecta is met meer dan 8.500 medewerkers in 16 landen actief. De organisatie heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo past Selecta, MVO toe en wil de organisatie haar CO2 foodprint in 2030 met 55% hebben verlaagd. De organisatie streeft naar een unieke werkomgeving die het de medewerkers mogelijk maakt om persoonlijk te groeien. Samen staan zij voor de slogan: "Make the day work"!

Aanbod

Je maakt deel uit van een organisatie die continu in ontwikkeling is en waar met plezier wordt gewerkt aan innovatieve food & beverage concepten bij vooruitstrevende klanten. Selecta voorziet in een open en enthousiaste werkomgeving.

Daarnaast biedt Selecta:

 • Een interessante zelfstandige functie met ruimte voor ondernemerschap en vrijheid;
 • Een marktconform salaris met aantrekkelijke bonusstructuur (105K on target). Bij het overstijgen van target stijgt het OTE salaris substantieel;
 • Auto, laptop en mobiele telefoon;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals de geaccrediteerde salestraining van Ray Leone;
 • Ruimte voor doorgroei;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve kortingen (bijvoorbeeld op zorgverzekering), jaarlijks FISC Free belastingvoordeel en natuurlijk de perfecte kop koffie.

Profiel

Selecta is op zoek naar een sterke persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt op alle niveaus binnen een organisatie. Je bent gewend te werken op basis van targets en hebt een commercieel trackrecord. Je bent communicatief vaardig en nieuwsgierig om alle relevante kennis op te doen bij jouw prospect of klant. Daarnaast heb je lef, ben je zelfstartend en zelfstandig om de business verder uit te bouwen. 

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een B2B sales omgeving;
 • Ervaring met consultative selling en new business activiteiten;
 • Competitief, gedisciplineerd en resultaatgericht ingesteld;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Kaz van Wezel, Consultant bij YER Executive, bereikbaar via kazvanwezel@yer.nl of 06 294 307 41.

Doorsturen