Program Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Strategische vervolgstap voor de Operations Manager!
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10014824
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche High Tech

Over deze vacature

Onze opdrachtgever is een 'tier-one contract manufacturing partner' met ruim 800 medewerkers en wereldwijde activiteiten. Onze klanten zijn ‘Original Equipment Manufacturing’ bedrijven die een toonaangevende rol spelen in technisch hoogwaardige productieapparatuur en gebruikers van geavanceerde productielijnen.

Hoge kwaliteit en servicegraad. Door hoge kwaliteit en servicegraad bij de levering van mechatronische modules willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We hebben uitgebreide ervaring opgebouwd in de volgende markten: de halfgeleiderindustrie, dunne-film depositieapparatuur voor fotovoltaïsche zonnecellen, analytische instrumenten, medische systemen, science & industry en mechanisatie projecten.

Functie

In de functie van program manager heb je een tweeledige focus: intern gericht op de productie en extern gericht op je klant. 

Intern ligt de focus op het realiseren van de door jouw gestelde kwartaaldoelstellingen. In deze allround functie zorg je voor een continue verbetering en optimalisatie van processen. Hierbij sta je nauw in contact met de productie. Je bent verantwoordelijk voor verbeter- / optimalisatie projecten op alle aspecten van het productieproces: kwaliteit, logistiek, technologie en kosten (QLTC). Deze projecten zijn ondersteunend aan je hoofddoel: een tijdige levering van kwalitatief hoogstaande producten aan je klant. 

Als program manager ben je tevens in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe projecten. Samen met de projectleider zorg je dat nieuwe projecten passen binnen de QLTC eisen op jouw afdeling zodat je van ieder nieuwe project samen met je team een groot succes kunt maken. 

Extern richting de klant zorg je dat je een up-to-date beeld heeft van de wensen van de klant met betrekking tot het programma. Je onderhoudt de contacten met de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Je inventariseert vragen en zorgt voor de juiste focus en opvolging binnen onze organisatie. Door je van nature aanwezige interesse en betrokkenheid weet je wat er bij je klant speelt en wat dit voor jouw afdeling betekent op korte, middel en lange termijn. Commerciële uitdagingen ga je niet uit de weg en in overleg met de account manager werk je aan uitbreiding van de activiteiten voor dat betreffende programma.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. YER Executive is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).
Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Uitdaging in je werk, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden jezelf professioneel door te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je:

 • Interne doorgroei mogelijkheden;
 • Een competitief salaris en bijpassende winstdeling;


Profiel

 • Je beschikt over een technische HBO / WO opleiding;
 • Je hebt daarnaast 5+ jaar relevante werkervaring opgedaan;
 • Je hebt ervaring met: mechatronica, assemblage van complexere producten, Lean Manufacturing, kwaliteitsprogramma’s;
 • Daarnaast ben je besluitvaardig, communicatief en motiverend;
 • Je beschikt over een stevige dosis ondernemerschap;
 • Je bent een teamspeler, pro actief en accuraat.


Doorsturen