Test Engineer Warmtepompen

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10014650
 • Locatie Apeldoorn
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Zoek jij een baan met veel uitdaging en uiteenlopende project waarbij het testen van de nieuwste generatie warmtepompen de orde van de dag zijn? Vind jij het fijn om in zelfstandig in een klein team vol met experts die zich dagelijks bezighouden met energetische prestatiemetingen vanaf installatie van het product (mogelijk in combinatie met klant) tot en met de oplevering van het testrapport?

Functie

Een Test Engineer heeft dé unieke kans om zich dagelijks bezig te houden met de nieuwste technologieën op gebied van warmtepompen. De focus hierbij ligt op het bepalen van de energetisch prestaties van deze warmtepompen. Deze warmtepompen worden zowel getest voor verwarming als warm tapwaterbereiding. Deze testen worden gedaan door middel van geavanceerde meetinstallaties voor het testen van lucht-water warmtepompen.

In deze uitdagende rol bepaal je de prestaties van warmtepompen doormiddel van diverse testen. Waarbij jouw testresultaten ervoor zorgen dat de prestaties van deze producten éénduidig zijn bepaald. Ook ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten en draag jij de zorg voor het zo efficiënt en effectief mogelijk verloop van deze projecten vanaf opdracht tot en met oplevering van de eindresultaten. Wij bieden met onze services zowel nationale als Europese markttoegang en houden natuurlijk rekening met een korte time-to-market voor onze klanten.

Je dagelijks werk bestaat onder andere uit:

 • Het installeren van de warmtepomp inclusief aansluiting op de meetinstallatie. Dit doe je meestal samen met de klant;
 • Het uitvoeren van energie prestatiemetingen en/of functionele testen;
 • Het analyseren, interpreteren, rapporteren en presenteren van meetgegevens in overleg met de senior projectmanager;
 • Het rapporteren van onderkende onvolkomenheden in apparatuur, procedures en/of systemen;
 • Het up-to-date houden van eigen kennis met betrekking tot regelgeving en de van toepassing zijnde normen;
 • Het interpreteren van eisen en meetmethoden en waar nodig verbeteringen toepassen.

Bedrijf

De organisatie staat bekend om zijn innovatieve en duurzame karakter en verleent service op gebied van certificering, inspectie, testen en training. Dit doet de organisatie binnen verschillende uiteenlopende segmenten. Binnen deze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling centraal.


Aanbod

Een afwisselende en uitdagende baan met flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Er ligt een uitgebreid inwerkprogramma klaar met (interne) cursussen en opleidingen omdat wij waarde hechten aan jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.


Profiel

Als Test engineer ben jij gedreven, zelfstandig en streef je elke dag naar het beste resultaat. Het is belangrijk dat je ook voor details hebt en nauwkeurig te werk gaat, je bent een stevige en volwaardige gesprekspartner voor zowel collega's als klanten. Je geeft advies, bent servicegericht en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast streef je erna om jezelf continu te ontwikkelen en benut je kennis, ervaring en competenties om onze klanten uitstekend van dienst te zijn.

Doorsturen