Operations Director

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden + bonus + auto
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10013930
 • Locatie Amersfoort
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Sales & Marketing, Consumer Goods, Wholesale

Over deze vacature

Vanwege de groei en verdere professionalisering heeft de organisatie behoefte aan een Director Operations in Amersfoort. Als eindverantwoordelijke voor de operatie draag je zorg voor customer service, logistiek, installatie, binnendienst, project management en de ondersteunende afdelingen. Samen met de Commercieel Directeur bepaal je het beleid van de organisatie en werk je nauw samen met de internationale productieorganisatie in Polen.

Functie

Als Director Operations ga je aan de slag met de verdere professionalisering van de organisatie in Nederland en het optimaliseren van processen. De family owned organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. Jouw pragmatische houding en het directe handelen komen hier optimaal tot zijn recht. Je brengt dagelijks structuur aan binnen de organisatie en schakelt met de board in Polen om te bepalen welke (verbeter)projecten op korte termijn worden opgepakt en je maakt plannen voor continuïteit op de lange termijn. Samen met de Commercieel Directeur zorg je voor een optimale samenwerking tussen de operatie en commercie, zodat alle doelstellingen kunnen worden behaald en de verwachtingen van de klanten worden overtroffen. Jouw inbreng binnen deze gezonde organisatie zorgt ervoor dat de organisatie als Europees marktleider zich nog beter profileert in Nederland.

Bedrijf

Nowy Styl is een Europese leider in allesomvattende meubeloplossingen voor kantoren en openbare ruimtes. Dankzij het unieke bedrijfsmodel bieden ze een uitstekende interieurinrichting op basis van een grondige analyse van de behoeften van de klant, efficiëntie, werkorganisatie, ergonomie en akoestiek. Haar ervaring en technologische en productiefaciliteiten zorgen ervoor dat elk aanbod "op maat" is. Elke dag rusten ze nieuwe kantoorgebouwen, conferentiecentra, bioscopen, stadions, muziekzalen, sport- en multifunctionele voorzieningen uit. Dit zijn bijvoorbeeld internationale organisaties, aansprekende culturele instellingen en stadions waar de Europese Kampioenschappen voetbal zijn gehouden. De jaarlijkse omzet bedraagt zo'n 460 miljoen euro. Dit bereiken ze dankzij ruim 30 showrooms in Europa en 18 state of the art productielocaties in  Polen, Oekraïne, Rusland, Turkije, Duitsland en Zwitserland.

Aanbod

Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met passend salaris plus bonus. Daarnaast ook een leaseauto, telefoon en laptop.

Profiel

 • Hbo/wo opgeleid
 • Je hebt operationeel leidinggevende ervaring op directieniveau
 • Je hebt een trackrecord in procesoptimalisaties in organisaties met een internationaal karakter
 • Eerdere ervaring met het werken voor een family owned company is een pre
 • Je bent woonachtig op bereisbare afstand van Amersfoort
Doorsturen