Traineeship Test engineer IoT Security

Doorsturen
 
  • Aanbod Traineeship Test engineer IoT Security
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10014166
  • Locatie Apeldoorn
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche IT & Telecom, Engineering

Over deze vacature

Intern is een startup opgezet om een testafdeling in te richten. Deze afdeling houdt zich vooral bezig met het testen, beoordelen en certificeren van IoT gerelateerde producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen cyberveiligheid van consumenten elektronica, audits over de veiligheid van web en mobiele apps etc.. (Innovatieve) diensten en producten beginnen steeds meer gebruik te maken van digitale mogelijkheden en dit betekent dus dat goede cyberveiligheid een belangrijk onderwerp is.

Het betreft een traineefunctie waarbij jij je ontplooit terwijl je werkervaring opdoet om hier uiteindelijk zelfs in dienst te treden. 

Functie

Binnen deze functie ga je je bezig houden met het testen, beoordelen en certificeren van IoT gerelateerde producten en diensten. Het beoordelen wordt gedaan op basis van o.a. standaarden en schema’s.Daarnaast ben je ook betrokken bij penetratietesten, ondersteuning bij bug bounty programma en ook andere randzaken zoals kwaliteitswaarborging, validatie en accreditatie. Je komt terecht in een jong team met ondernemende collega’s waarmee je samen de afdeling verder gaat opbouwen.

Bedrijf

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). De organisatie is actief in meerdere branches zoals Bouw en infrastructuur, Transport en mobiliteit en (brand)veiligheid en Cybersecurity. 

Aanbod

Als je mag gaan starten binnen dit traineeship ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een contract. De voordelen zijn onder meer:

·         Vanaf het moment dat je het trainingstraject ingaat een marktconform salaris via YER, passend bij jouw ervaring

·         Opleidingsbudget van 3000 per jaar

·         Minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag

·         Reiskostenvergoeding

·         Goede pensioenregeling

·         Aantrekkelijke overige arbeidsvoorwaarden

·         9 op de 10 YER-trainees treden na hun traineeship in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen

Profiel

Je bent een ondernemende en avontuurlijke starter, in het bezit van een IT Bachelor of master zoals Technische informatica, Mechatronica of Electronica aangevuld met affiniteit of hobbymatige interesse in embedded security. Je vind het interessant om met zowel de embedded security vraagstukken aan de slag te gaan als met het testen en beoordelen van IoT gerelateerder producten en diensten. Het is belangrijk dat je gedreven en punctueel bent en over goede communicatie beschikt. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord- als geschrift.

Doorsturen