Traineeship Hardware

Doorsturen
 
 • Aanbod Goed salaris, vast contract, opleidingsbudget
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10013859
 • Locatie Groningen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Om te voldoen aan de dringende vraag naar Hardware Engineers binnen Noord-Nederland, is YER gestart met het Talent Development Programme. Een intensief opleidingsprogramma van twee jaar, waarin jij je ontplooit tot volwaardig engineer, terwijl je werkervaring opdoet bij één van de mooie hardware projecten binnen de machinebouw/automatisering om hier uiteindelijk zelfs in dienst te treden.

Heb jij een hbo/wo-diploma op zak, een grote affiniteit of interesse hebt in Hardware én ben je klaar voor een veelzijdige carrière? Dan is YER op zoek naar jou!

Functie

OVER HET TALENT DEVELOPMENT PROGRAMME 

Geef jouw carrière een serieuze kickstart met een YER Talent Development Programme. Tijdens deze traineeships staat jouw groei en ontwikkeling voorop. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van individuele coaching plus diverse trainingen in soft skills en business skills. Technische leertrajecten – ontwikkeld en aangeboden in samenwerking met gerenommeerde opleidingspartners – maken de leerprogramma’s compleet. Zo zorgen we samen voor jouw versnelde ontwikkeling tot technisch expert.

Parallel aan het leertraject pas je je opgedane kennis direct toe binnen bedrijven uit YER’s netwerk. Uiteraard met een passend loon en goede overige arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij je volledig focussen op je professionele groei.   

TECHNICAL SKILLS TRAININGSPROGRAMMA

Jouw technische skills worden naar een hoger niveau gebracht door concrete technische opleidingen. We werken hiervoor bijvoorbeeld samen met E-plan, maar een deel is ook zelf in te vullen in overleg met je consultant en opdrachtgever.

SOFT SKILLS EN BUSINESS SKILLS TRAININGEN

Door parallel aan het technisch opleidingsdeel aan zelf gekozen trainingen deel te nemen, tillen we je soft skills en business skills naar het niveau van een allround professional. We werken hiervoor samen met een gerenommeerd ontwikkelinstituut. Denk aan onderwerpen als; timemanagement, emotionele intelligentie, positioneren in een nieuwe organisaties, maar ook klantgericht handelen, leiderschap en diversiteit en exclusiviteit. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkeltraject, maken we het programma op maat.

PERSOONLIJKE COACHINGSESSIES MET NOBCO-COACH

Tijdens coachingsessies helpen we jou het beste uit jezelf te halen, aan de hand van onder meer een persoonlijk ontwikkelingsplan: waar sta je nu en waar sta je over twee jaar? Met dit ontwikkelingsplan als leidraad werk je samen met een NOBCO-coach doelgericht aan jouw groeiambities.

WERKEN

Je komt als deelnemer direct in dienst van YER en stroom je direct in bij een van onze opdrachtgevers. Je werkt en leert dus tegelijkertijd, waardoor je jouw opgedane kennis als engineer direct in de praktijk kan toepassen.

Binnen welke specifieke organisatie je aan de slag gaat hangt samen met je achtergrond en ambities. YER kijkt tijdens het gehele traject naar je wensen, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ons uitgangspunt.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de  Verenigde Staten en  België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

Als we jou selecteren voor dit Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dit benadrukken we onder meer in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor twee jaar. 

Je geniet onder meer van de volgende voordelen:

 • Vanaf dag één een marktconform + salaris.
 • Minimaal 25 vakantiedagen (de meeste opdrachtgevers bieden ook 13 Adv-dagen)
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden met salarisgroei naar kennis en ervaring 
 • Studiebudget
 • Een vast dienstverband 

Profiel

Om in aanmerking te komen voor het programma, beschik je over:

 • Een (bijna) afgeronde technische opleiding
 • 0-3 jaar werkervaring
 • De motivatie om jezelf verder te ontwikkelen
 •   Affiniteit met hardware engineering
Doorsturen