HR Support Professional

Doorsturen
 
  • Aanbod HR Support Professional - PT - 20 uur /week bij leuk ondernemend familiebedrijf
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10013648
  • Locatie Naarden
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Real Estate

Over deze vacature

Voor een toekomstgerichte en ondernemende organisatie (circa 90 medewerkers) in de omgeving 'Utrecht/NH zijn wij op zoek naar een HR Support Professional ter ondersteuning van de HR Manager, periode v circa 1 jaar per circa half september '21, met optie op verlenging of vast dienstverband (ivm vakanties zal in de 4e week van augustus de selectie plaatsvinden en kunnen vragen gesteld worden over de functie, uiteraard kun je wel al solliciteren).

Functie

Het bieden van allround HR support/administratieve ondersteuning op het gebied van in-, door- en uitstroom.

Het maken van personeelsmutaties en individuele correspondentie met medewerkers.

Het aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen over bijvoorbeeld het online HR systeem, verlofoverzichten, arbeidsvoorwaardenregelingen, etc.

Deelnemen aan HR projecten: digitalisering van de personeelsdossiers, inrichting van het HR Systeem Loket, etc.

Je bent/wordt dé expert van het HR Systeem Loket;

Ondersteuning bij het organiseren van opleidingen. 

Mogelijkheid om naast bovenstaande zaken naar je toe te trekken waar je veel affiniteit mee hebt op HR gebied ter ondersteuning van- en in overleg met de HR Manager

Bedrijf

Een oer-Hollands en toekomstgericht familiebedrijf (circa 90 medewerkers) waar medewerkers betrokken zijn, respect hebben voor elkaar en elkaar de ruimte geven. Zij leren van ieders inzichten, versterken elkaar en er is ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Samen maken de medewerkers de organisatie sterker. Als ‘lid van de familie’ telt iedere collega mee en levert een bijdrage aan hun authentieke reputatie als onafhankelijke onderneming. Integer, respectvol en betrouwbaar. En altijd: ondernemend en met de blik vooruit.

Aanbod

Salaris afhankelijk van kennis en ervaring

Tijdelijk voor circa 1 jaar (gemiddeld 20 uur per week) met optie op verlenging hetzij mogelijkheid tot vast dienstverband.

Er wordt in deze organisatie veel belang gehecht aan persoonlijke binding met de organisatie en contact met elkaar. De voorkeur is om zoveel mogelijk vanaf kantoor te werken met elkaar.

Profiel

Afgeronde relevante MBO/HBO opleiding

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Affiniteit met vastgoed en/of zakelijke dienstverlening is een pré.

Goede ervaring met MS Office. Je kan rapportages en overzichten draaien; mutaties verwerken; meedenken aan een betere inrichting van het systeem.


Doorsturen