Projectleider Realisatie

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10013425
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Real Estate

Over deze vacature

Op eigen wijze een complete renovatie tot 52 ‘nul op de meter’ appartementen in 18 weken realiseren? Geen keurslijf, maar juist alle vrijheid om samen met jouw bouwteam uitdagende ‘specials’ uit te voeren?

Functie

Als Projectleider realisatie ben jij degene die aan het roer staat om van een projectplan werkelijkheid te maken. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, financiële bewaking en de kwaliteit van ongeveer 2 tot 4 projecten. Met het team streef je naar het beste eindresultaat. Onze mensen en daarmee dus ook de veiligheid van onze collega's, staat voor jou hoog op de agenda. Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied Ketensamenwerking, BIM, LEAN-technieken ed. maken je tot een expert op jouw vakgebied. 

Wat is er mooier dan een oud en misschien zelfs wat sleets gebouw een volledig nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk? VORM Transformatie en Renovatie is onderdeel van VORM Holding en expert op het gebied van het ‘ombouwen’ van bestaand vastgoed. We behoren binnen ons werkterrein dan ook niet voor niets tot de top 5 van Nederland. Je werkt nauw samen met de collega’s die de ontwikkeling hebben voorbereid bij VORM Transformatie en Ontwikkeling.

Van het imposante staatsdrukkerij gebouw op de Binckhorst in Den Haag tot grootschalige renovatie en verduurzamingsopgaves voor de corporaties en vastgoedsector; we geven gebouwen een nieuwe bestemming en dragen bij aan het verbeteren van zowel de woon- als leefomgeving van mensen.

Bedrijf

VORM is een familiebedrijf en tevens een familie van bedrijven. VORM is georganiseerd als holding met daaronder specialistische BV’s. Waarbij elke onderneming een eigen expertise heeft. Samen geven zij gestalte aan ideeën, zowel onderling als met opdrachtgevers en partners. Met elkaar wil VORM een stempel drukken op het Nederlandse landschap.  

VORM is een allround bedrijf. Een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. VORM richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie en meerjarig onderhoud. VORM werkt zowel voor eigen rekening als in opdracht voor derden. 

Aanbod

 • Mogelijkheid tot vast contract
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak (of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto indien jij dit wenst)
 • Goede werksfeer met prettige collega's
 • Opleidingen en coaching mogelijkheden
 • Goede balans tussen werk en privé

Profiel

Jij beschikt over hbo denkniveau en hebt de juiste bouwkundige kennis en ervaring. Je werkt accuraat en gestructureerd, handelt doordacht en zelfstandig en schuwt niet om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een teamplayer, hebt leiderschapskwaliteiten en beschikt over een positieve instelling. Je denkt in oplossingen en weet mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen of dit nu je directe collega's, onderaannemers, leveranciers of je opdrachtgevers zijn, dat maakt voor jou niet uit.

Doorsturen