Uitvoerder

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10013424
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Real Estate

Over deze vacature

Als Projectleider Realisatie/Uitvoerder dien je stevig in je veiligheidsschoenen te staan om deze zeer gevarieerde en dynamische functie uit te kunnen oefenen. Het draait bij VORM niet alleen om de cijfers, maar zeker ook om mentaliteit en kwaliteit. Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk bouwen van een deel van het project. Dit is op technisch en organisatorisch niveau. Dit alles wordt ondersteund met de LEAN-methodiek. Je stuurt de teams van onderaannemers aan waarbij je de verantwoordelijkheden neerlegt waar ze dienen te horen. Daarnaast staat veiligheid bij jou op de bouwplaats op prioriteit nummer 1.

Functie

De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van onze opdrachtgever VORM Bouw. VORM werkt nauw samen met opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Ze werken zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van hun hand, maar ook in hun slagvaardigheid en daadkracht. Binnenkort betrekken ze hun nieuwe kantoor in Rotterdam Delfshaven en registreert VORM vanuit daar hun bouwplaatsen door heel Nederland. Als ontwikkelende bouwer onderzoekt VORM alle kansen en mogelijkheden en combineert daarbij realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule! Die dan ook resulteert in een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

Het team van VORM Bouw bestaat uit projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders die op de verschillende projecten werken. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Bouw er een is.

Bedrijf

VORM is een familiebedrijf en tevens een familie van bedrijven. VORM is georganiseerd als holding met daaronder specialistische BV’s. Waarbij elke onderneming een eigen expertise heeft. Samen geven zij gestalte aan ideeën, zowel onderling als met opdrachtgevers en partners. Met elkaar wil VORM een stempel drukken op het Nederlandse landschap.  

VORM is een allround bedrijf. Een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. VORM richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie en meerjarig onderhoud. VORM werkt zowel voor eigen rekening als in opdracht voor derden. 

Aanbod

 • Mogelijkheid tot vast contract
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak (of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto indien je dit wenst)
 • Goede werksfeer met prettige collega's
 • Opleidingen en coaching mogelijkheden
 • Goede balans tussen werk en privé

Profiel

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau richting bouwkunde en je beschikt over ruime ervaring als uitvoerder in de bouw. Je bent kostenbewust en bewaakt het overzicht, waarbij je zowel de details als de grote lijnen van een project ziet en veiligheid altijd een belangrijk uitgangspunt moet zijn. Je gaat creatief en proactief te werk en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk.

Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en onderhandelt als de beste, daarnaast heb je altijd zicht op alle zaken die spelen op jouw bouwplaats. Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren als onderdeel van een collegiaal team. Het correct administratief vastleggen van de voortgang van het project in het geautomatiseerde systeem is voor jou geen probleem. Ook als de druk hoog is, blijf jij accuraat en gestructureerd werken.

Doorsturen