Storingsmonteur 5-shift

Doorsturen
 
  • Aanbod Storingsmonteur 5-ploegen gezocht
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10013371
  • Locatie Nijmegen
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche High Tech, Luchtvaart, Engineering, Automotive

Over deze vacature

Binnen NXP ICN8 bestaan er 4 productie Area’s. Elke Area bestaat uit meerdere afdelingen(secties). Een van deze secties is Lithografie welke valt onder Area1. Binnen deze sectie werken operators in 5 ploegen, technicians in 5 of 2 ploegen en engineers in dagdienst. Operators en technicians zijn allen werkzaam in de cleanroom van ICN8.

Het doel van de sectie lithografie is om een afdruk te maken van een patroon in een fotogevoelige laag. De aldus verkregen afdruk kan dan als maskering gebruikt worden in verdere processtappen bijvoorbeeld etsen en implantatie. De apparatuur welke hiervoor wordt gebruikt is afkomstig van ASML, TEL en SVG.

Functie

Voor de sectie Lithografie welke valt onder Area 1 zijn wij op zoek naar een technician welke uiteindelijk in de 5 ploegen werkzaam zal zijn.

 

De 5 ploegen technician staat opgesteld voor het oplossen van verstoringen aan elektrische en mechanische componenten van de systemen in het toegewezen werkgebied. Daarnaast moet men in staat zijn om tegelijkertijd proces en machine gerelateerde verstoringen op te lossen. Ook preventief onderhoud bestaat tot het takenpakket. De uitvoering van de werkzaamheden zullen waar mogelijk volgens procedures, flow diagrammen of checklijsten worden uitgevoerd met als doel een hoge beschikbaarheid van apparatuur

 

De functionaris zal worden opgeleid in de 2 ploegendienst door collega technicians en engineers.

De opleiding zal starten met het uitvoeren van preventief onderhoud, vervolgens krijgt men training in het kunnen oplossen van elektrische of mechanische storingen op de systemen.

De opleiding zal ongeveer 1 ½ tot 2 jaar duren

Bedrijf

NXP is in Nederland gevestigd in Eindhoven en Nijmegen. Op de High Tech Campus in Eindhoven staat het internationale hoofdkantoor en vinden veel R&D-activiteiten plaats. In Nijmegen staat een van de grootste chipfabrieken van Europa. Daarnaast zijn in Nijmegen (delen van) de Business Units Automotive en HPMS gevestigd en wordt ook hier veel aan productontwikkeling gedaan. NXP biedt werk aan ongeveer 26,000 medewerkers in meer dan 25 landen waarvan bijna 3.300 in Nederland.

Aanbod

Uitstekende primaire en secunadaire arbeidsvoorwaarden, veel doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

Profiel

·         Afgeronde mbo-4 opleiding Mechatronica, Autotechniek, Luchtvaarttechniek of vergelijkbaar;

·         Kan functioneren onder hoge werkdruk

·         Resultaatgerichte instelling

·         Goede analytische vaardigheden.

·         Flexibiliteit en gedisciplineerde werkhouding

·         Basiskennis Engelse taal

·         Leergierig, bereidheid tot het volgen van trainingen 

Doorsturen