Planner Montage/Shopfloor Planner

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, informele en prettige bedrijfscultuur
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10013076
  • Locatie Zalmweg 30, Raamsdonksveer
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever, een producent van hydraulische apparatuur voor industrie en hulpdiensten in de regio Breda, zijn wij op zoek naar een ervaren Planner Montage.

Kun jij ervoor zorgen dat de montagecapaciteiten optimaal benut worden en de klanten op tijd voorzien worden van hun aangekochte producten? Kom dan werken als PLANNER MONTAGE/SHOPFLOOR PLANNER.

Functie

De Planner Montage/Shopfloor Planner is verantwoordelijk voor de planning van de afdeling Assembly, de montageafdeling waar door zo’n 30 enthousiaste collega’s baanbrekende technologie wordt omgezet in betrouwbaar en veilig gereedschap waarmee specialisten hun werk optimaal mee kunnen uitvoeren. 

Als Shopfloor Planner draagt alles wat je doet bij aan het op tijd beleveren van klanten én het optimaal benutten van de montagecapaciteit. Naast het verzorgen van een soepele doorstroming van de reguliere productieopdrachten aan de werkvloer, signaleer je tijdig knelpunten in bijvoorbeeld verbruik en tekorten en stem je deze af met de interne belanghebbenden. Bij verstoringen in productie draag je proactief oplossingen aan. Je wordt verantwoordelijk voor de planning binnen montage die bestaat uit drie montagestraten, de slangenbank en de algemene montage hoek. Met behulp van het door jou opgestelde (realistisch) kortetermijnplan, waarbij je rekening houdt met de beschikbare capaciteit en onderdelen, geef je na overeenstemming met de Teamleiders Montage de orders vrij en volg je de voortgang in de uitvoering van het plan nauwlettend op. Voor het opstellen van een goed kortetermijnplanning zal je in samenwerking en afstemming met de Masterplanner een middellangetermijnplan opstellen. In samenwerking met o.a. de Production Manager en de Teamleiders Assembly draag je tevens actief bij aan het optimaliseren van de planning, het stroomlijnen van de werkprocessen en het verlagen van de voorraden. 

JE DOET HET NIET ALLEEN:

Jij maakt onderdeel uit van team Planning welke weer onderdeel is van het onderdeel Operations. Samen met de Manager Planning & Logistics en 4 gedreven collega’s werk je aan een optimale afstemming tussen Sales en Production. De teamdoelstelling van de afdeling voor 2021 is het samen opstellen van een door Operations te realiseren plan dat conformeert aan de belofte van de interne klant. Ondanks dat het team planning niet samen in één kantoor zit vindt er regelmatig teamoverleg plaats en zoekt men elkaar op voor een fijne lunch wandeling.

Bedrijf

Producent van hydraulische apparatuur voor industrie en hulpdiensten gevestigd in de regio Breda.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ?

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een open bedrijfscultuur met collega’s die trots zijn om te werken voor een internationale organisatie. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en ondernemerschap van medewerkers. Dit doen ze zodat zij het verschil in de organisatie kunnen maken en dat zij trots zijn op hun bijdrage aan de organisatie. De cultuur vinden ze daarnaast ook erg belangrijk en ze geloven dat het de kwaliteit van de medewerkers en de juiste mindset is, die zich onderscheid van de concurrenten. Door voortdurend te investeren in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus blijft onze opdrachtgever de toegewijde partner voor het wereldwijd leveren van innovatieve hydraulische gereedschappen. De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Verder wordt het volgende geboden: 25 vakantiedagen, 6,5 Adv-dagen, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, een fanatieke personeelsvereniging, sportieve evenementen om aan deel te nemen en volop mogelijkheden om je talenten te benutten.

Profiel

JE PROFIEL:

Om succesvol te kunnen functioneren beschik je over mbo/hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving. Je hebt ruime ervaring met ERP-systemen en goede kennis van MS Office. Verder verwachten we dat je goed kunt plannen en organiseren, analytisch en communicatief sterk bent, jezelf als een teamplayer kunt opstellen en daarnaast flexibel en nauwkeurig je werkzaamheden uitvoert.

Doorsturen