Assembler

Doorsturen
 
 • Aanbod Een goed marktconform salaris
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012924
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche High Tech

Over deze vacature

In het Manufacturing team in Eindhoven werken circa 100 medewerkers op verschillende productieafdelingen. De teams rapporteren rechtstreeks aan de groepsleider/ supervisor binnen de operationele productieafdeling. De missie van het productieteam is om systemen op tijd, met uitstekende productkwaliteit aan verschillende klanten te leveren. Dit gebeurt door het volgen van de gedegen werkinstructies, procedures en gedefinieerde escalatieprocessen. Dit werk wordt gedaan in hun high-end cleanroom. De afdeling werkt aan het continu verbeteren van de prestaties door actief feedback te zoeken bij de interne en externe klanten en door open en directe feedback naar de leveranciers.

Functie

In deze rol fungeer je als assemblagemonteur/ moduletester van de versneller. Je bent verantwoordelijk voor het assembleren/ testen van de verschillende modules, het oplossen van eventuele problemen en betrekt andere belanghebbenden, zoals directe collega’s, troubleshooters, operations engineering of R&D. Je communiceert transparant schriftelijk en hebt een actieve rol tijdens de dagelijkse whiteboard meetings. We staan ​​open voor kandidaten met ervaring in vergelijkbare functies en pas afgestudeerden die een eerste carrièrestap willen maken. Denk aan opleidingen als autotechniek, luchtvaarttechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Je moet gedreven worden door technische uitdagingen zowel mechanisch als elektrisch en het leuk vinden om in een cleanroom omgeving te werken. De versnellers hebben een doorlooptijd van 4–5 weken om te assembleren en testen voor ze naar het systeem gaan. Op het systeem worden alle specificaties aangetoond om uiteindelijke naar de eindklant te gaan.

Bedrijf

Met meer dan 60 jaar aan innovatie en leiderschap stelt Thermo Fisher klanten in staat zinvolle antwoorden te vinden op vragen die baanbrekende ontdekkingen versnellen, de productiviteit verhogen en uiteindelijk de wereld veranderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van expertise in hardware en software, op het gebied van elektronen-, ionen- en lichtmicroscopie. Thermo Fisher ontwerpt, vervaardigt en ondersteunt het breedste scala aan hoogwaardige transmissie elektronenmicroscopen die images maken op Micro-, Nano- en Picometerschaal.

In Eindhoven staat het wereldwijde team van 3200 collega’s klaar voor haar klanten in de materials science, life sci­ences, electronics, en natural resources industrie.

Thermo Fisher Scientific heeft FEI Company in september 2016 overgenomen als onderdeel van de Analytical Instruments Group (AIG) in de nieuwgevormde Materials and Structural Analysis Division (MSD). Thermo Fisher Scientific heeft wereldwijd meer dan 75000 collega’s.

Aanbod

We bieden een jaarcontract met optie op vast bij Thermo Fisher Scientific, met een goed marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een hightech organisatie van formaat.

Profiel

 • Uitvoeren van werkzaamheden op basis van werkinstructies
 • Testen en troubleshooten van de verschillende modules
 • Tijdige levering van modules met de juiste kwaliteit
 • Werken aan continue verbeteringen van producten en gerelateerde processen
 • Actieve deelname aan dagelijkse whiteboard-meetings
 • Onafhankelijke opsporing, analyses om problemen op te lossen
 • Werken met hoog vacuüm en hoogspanning
Doorsturen