Montagemedewerker Machinebouw

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012930
  • Locatie Bakel
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor het assemblageteam van GEA in Bakel zijn we op zoek naar een Montagemedewerker Machinebouw.

Functie

Verantwoordelijkheden;

  • Het monteren van verschillende machines volgens assemblagetekeningen en stuklijsten en montage handleidingen. De machine bevat mechanische, elektrische, hydraulische en pneumatische componenten.
  • Eventuele afmonteren van de machines bij onze klanten on site in binnen- en buitenland.

Bedrijf

GEA is één van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerkingsindustrie en voor een breed scala aan andere verwerkingsindustrieën. Als internationale technologische groep is het bedrijf gericht op procestechnologie en componenten voor verfijnde productieprocessen. GEA is een van de grootste leveranciers binnen de voedsel(verwerkende) industrie. In Bakel is GEA gespecialiseerd in de productie van machines en complete productielijnen voor het produceren, snijden en verpakken van bijvoorbeeld vlees of kaas. Haar portfolio aan oplossingen en machines op het gebied van verwerken en verpakken van voedingsmiddelen levert toegevoegde waarde aan producten die u vindt in de supermarkt en welke verkocht worden bij fastfoodketens en foodservice bedrijven.

Aanbod

YER biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast is er in overleg met de opdrachtgever volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakgerichte (gespecialiseerde) trainingen.

Profiel

Jij hebt interesse en oog voor techniek en ook aandacht voor machinebouw en/of machines. Naast dat je in dagdienst aan het werk bent en fulltime inzetbaar bent, heb je er in de toekomst geen moeite mee om in drukkere periodes ook in 2-ploegen te werken. Je bent flexibel en stelt je altijd overal voor open. Je kunt je verder goed aanpassen aan situaties en goed met collega’s en andere mensen door één deur. Tot slot hecht jij waarde aan een mooie samenwerking en vind je naast hard werken, ook werkplezier belangrijk.

Doorsturen